123RF

Bűnöző gyermekek

Spiller Mariann családjogi mediátor, a Best-Work pszichológiai felnőttképző szakmai vezetője interaktív előadást tart azokról a szülői nevelési formákról, amelyek következtében bűnözővé, pszichopatává válhat egy gyermek.

Bemutatja a sötét oldalt: gyilkos, vagy bűnöző gyermekek eseteit ismerteti. Magyarázatokat ad ennek lehetséges okaira és gyakorlati tanácsokat ad arra nézve, hogy mire figyeljünk oda, ha sikeres gyermeket szeretnénk nevelni. Az előadás alatt lesz lehetőség teszteket megismerni és nevelési ismeretekkel gazdagabban távozhatnak a hallgatók!

Gyere és tudd meg, mitől lehet valaki személyiségzavaros, milyen hatások érnek valakit, aki bűnözői életmódot kezd el folytatni. Ha kíváncsi vagy a személyiségzavarok kialakulásának lehetséges okaira, itt a lehetőség, hogy védett környezetben megismerkedhess jó néhány esettel.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.