SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ RÉSZSZAKMÁRA FELKÉSZÍTŐ SZAKMAI OKTATÁS

Az alapszakma neve: Szigetelő
A részszakma száma: 4 0732 06 13
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

Ha érdekel a hő- és hangszigetelés, illetve fontolóra vetted, hogy szakmai tudásodat ezen a területen fejlesztenéd, akkor válaszd Hő- és hangszigetelő tanfolyamunkat, hogy sikeresen elsajátíthasd a szakmához szükséges szakszerű és hatékony módszereket.

University Home Page Services

Egy tapasztalt hő- és hangszigetelő szakember mély ismeretekkel rendelkezik az épület külső határoló szerkezeteiről, a belső szerkezetekről, valamint a gépészeti berendezések és vezetékek szigetelési technológiáiról. Biztonságosan kezeli a szakma speciális eszközeit, kéziszerszámait és kisgépeit, emellett szigorúan betartja a tevékenységekhez kapcsolódó munkavédelmi előírásokat.

Egyedül és csoportosan is hatékonyan végez hő- és hangszigetelési munkát az építmény- és épületszerkezetek különböző részein, mint például homlokzatok, lapostetők, zöldtetők, magastetők, valamint belső aljzatok. A hőszigetelést mind vízszintesen, mind függőlegesen precízen síkban elhelyezi, és a hőszigetelő anyagokból tűzvédelmi borításokat is készít. Az elkészült szerkezeteket felméri, minőségileg és mennyiségileg ellenőrzi.

A szakember nemcsak új szigetelési rendszereken dolgozik, hanem meglévő rendszereket is szakszerűen javít, bont, és a keletkező hulladékot környezetbarát módon kezeli. Ezen tevékenységek mindegyikét magas színvonalon és szakértelemmel végzi, biztosítva az épületek optimális hő- és hangszigetelését, valamint a biztonságos munkakörnyezetet.

Arra törekszünk, hogy nálunk a legmagasabb szintű szakértelmet szerezd meg, hogy később sikeresen alkalmazhasd azt valós környezetben is. Együttműködve olyan készségeket fejlesztünk ki, amelyek nemcsak elméleti tudásra épülnek, hanem szilárd alapot képeznek a gyakorlatban való kiválósághoz. Emellett hangsúlyt fektetünk a naprakész és releváns információkra, hogy felkészülten léphess a szakma változatos és dinamikus világába. 

A képzés során elsajátíthatod a hő- és hangszigetelő szerkezetek anyagának és technológiáinak kiválasztását, valamint a szigetelés anyagainak hatékony tárolását és előkészítését a legjobb felhasználhatóság érdekében. Elsajátíthatod műszerrel és szemrevételezéssel is ellenőrizni a fogadófelületet, szükség esetén a hibás részeket kijavítani és műszaki tervek alapján kiszámítani a hő- és hangszigetelési rendszerek anyagmennyiségét. A hőszigetelő anyagokat az előírásoknak megfelelően tudod majd alkalmazni. Emellett az építészeti és szigetelési terv alapján belső és külső szerkezetek, gépészeti vezetékek és berendezések, illetve épületszerkezeti elemek, homlokzatok hő- és hangszigetelését végrehajtani, anyagot szabni és szakszerűen beépíteni. Szakszerűen használod majd a hő- és hangszigeteléshez szükséges szerszámokat, kisgépeket és segédszerkezeteket. Ellenőrizni, felmérni és szükség szerint javítani tudod majd az elkészült szerkezeteket és felületeket. Magabiztosan használod a szakterület terminológiáját és a szakmai nyelvezetet. Tudod alkalmazni a munkavédelmi eszközöket. Betartod a vonatkozó munka-, baleset- és tűzvédelmi előírásokat. Hatékonyan együttműködsz más szakmákkal. Szakszerűen kezeled a keletkező hulladékot.

Ez a képzés nemcsak széleskörű tudást és készségeket nyújt, hanem a résztvevők számára biztosítja a magabiztos és hatékony hő- és hangszigetelési tevékenységek végzéséhez szükséges szakértelmet. Jelentkezz Hő- és hangszigetelő tanfolyamunkra, hogy a megfelelő szakértelemmel felvértezve hozzájárulhass a fenntartható építészeti megoldásokhoz és egy sikeres szakmai pályafutáshoz.

A képzés célja

Képzésünk célja, hogy felkészítse a résztvevőket a hatékony és szakszerű hő- és hangszigetelési munkák elvégzésére, és lehetőséget biztosítson számukra a szakmai fejlődésre és alkalmazkodásra a változó piaci igényekhez.

Képzés célcsoportja
  • Akik más területen dolgoznak, de karrierváltást terveznek.
  • Akik már szakmával rendelkeznek, de tovább szeretnék fejleszteni készségeiket és ismereteiket a hő- és hangszigetelés területén.
  • Akik érdeklődnek az energiatakarékosság és fenntarthatóság területén folytatott munka iránt, és érdeklik a hatékony hőszigetelési megoldások.
Betölthető munkakörök
  • FEOR 7531 Csapadékvíz elleni szigetelő, Építményszigetelő, Épületszigetelő, Szigetelésbehelyező, Talajvíz elleni fólia- és műanyag szigetelő, Tetőszigetelő, Vízszigetelő
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. augusztus 10.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja egyösszegű befizetéssel
250.000 Ft helyett 230.000 Ft

A képzés díja részletfizetéssel
250.000 Ft helyett 240.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve regisztrált munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk.

* Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes. A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Képzési napok
A képzést (élő) online formában,  hétvégi napokra szervezzük, 9-től 17 óráig tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3,5 hónap

A képzés tananyagegységei

  • Építőipari közös ismeretek
  • Zöldtetők csapadékvíz elleni szigetelése
  • A szerkezet alapeleme
  • Épület külső térelhatároló szerkezeteinek hőszigetelése
  • Gépészeti és berendezés hőszigetelések

Szakmai gyakorlat
A gyakorlatot Budapesten tanműhelyünkben biztosítjuk, de egyénileg, a résztvevő saját lakóhelyén önállóan is megvalósítható, illetve lehetőség van munkahelyi gyakorlati igazolás beszámítására is.

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán szakmai bizonyítvány szerezhető, amely munkakör betöltésére jogosít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A szakmai vizsga vizsgatevékenységeit a képzési és kimeneti követelmények tartalmazzák.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése, (ágazati alapvizsga).

Egészségügyi alkalmassági igazolás, melyet a lakhely szerinti Foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

BARÁTH BERNADETT

BARÁTH BERNADETT

Oktatásszervező

E-mail: barath.bernadett@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 359 5917

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!