SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

BEJELENTETT TANFOLYAMOK

A felnőttképző intézmények, az engedélyköteles képzések mellett, bejelentés alapján is végezhetnek felnőttképzési tevékenységet. A Képző ebben az esetben is felnőttképzési szerződést köt a tanfolyamon résztvevővel, valamint gondoskodik személyes adatainak megfelelő kezeléséről. A képzések belső vizsgával zárulnak, melyek sikeres elvégzése után a felnőttképző államilag nyilvántartott TANÚSÍTVÁNY-t ad a vizsgázóknak. A tanúsítvány angol vagy német nyelven is igényelhető. 

Bejelentett tanfolyamaink célirányos, szervezett, a készségek és képességek fejlesztésére orientálódott ismeretet adnak át. Több éves tapasztalattal és szakismerettel rendelkező oktatóink, illetve a szakemberekkel összeállított tananyagaink segítségével bővíthetik tudásukat a hallgatók. A kínálatunkban megtalálható kertészeti tanfolyamok, pénzügyi képzések, egészségügyi vagy szociális tanfolyamoknak köszönhetően a résztvevők piacképes kompetenciákat szerezhetnek.

Képzési terület

Bemeneti feltétel

Képzési helyszín

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

 • Bébiszitter online képzés

  Sajátítsd el a bébiszitterek számára hasznos ismereteket, készségeket a hatékony és felelősségteljes gondoskodás érdekében és válj a családok legbiztosabb támaszává!
 • Betegszállítási tevékenységre felkészítő

  Tanuld meg a megfelelő betegápolást és stabilizálást a szállítás előtt, valamint a speciális mozgatási technikákat a gyors, biztonságos és hatékony szállítás érdekében.
 • Fürdőtó és medence építő tanfolyam

  Ha érdekel a vízterek tervezése, építése és gondozása, akkor ez a tanfolyam neked szól! Tanuld meg a fürdőtó és medence építés szakszerű technikáját és válj szakértővé ezen a területen!
 • Fűszer- és gyógynövény szaporító tanfolyam

  Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget! Fedezd fel a fűszernövények és a gyógynövények varázslatos világát és tanuld meg az egészséges életmód „sztárnövényeinek” termesztését.
 • Holisztikus egészségkonzulens tanfolyam

  Légy részese egy inspiráló képzésnek, ahol a fókuszban az egyéni igények, a táplálkozás, az életmód és az Ayurveda összhangjának kialakítása áll.
 • Idősgondozó online képzés

  Vedd le a terhet a családtagok válláról! Gondoskodj az idősek szükségleteiről, egészségéről, segítsd őket a mindennapi tevékenységeik elvégzésében és támogasd az önállóságukat.
 • Kertépítő tanfolyam

  Merülj el a kertészkedés világában és keress pénzt saját kerted vagy mások kertjének szépítésével. Sajátítsd el a kertépítés mesterségét és válj profi kertépítővé!
 • Kertészeti komplex látványtervező tanfolyam

  Bővítsd ki tudásodat a kerttervezés és a látványtervezés területén. Ismerkedj meg a népszerű tervező programokkal és hozz létre elképesztően látványos kertterveket.
 • Kerti tó építő tanfolyam

  Legyél a tökéletes kerti tavak telepítésének szakértője! Tanulj meg egy izgalmas és kreatív tevékenységet, amely számos különböző szakaszból áll és sokféle készséget igényel.
 • Kerttervező tanfolyam

  Szívesen lennél a kerttervezés mestere? Tanulj nálunk és a megszerzett tudással felkészülten vághatsz bele új kerti projektekbe vagy akár szakmai karriered kiépítésébe.
 • Konfliktuskezelés a kereskedelemben tanfolyam

  Kezeld hatékonyan a kereskedelmi környezetben felmerülő konfliktusokat, mivel ez elősegíti a sikeres üzleti kapcsolatokat és a vállalkozás hosszú távú növekedését.
 • Konfliktuskezelés a vállalkozásban tanfolyam

  Ismerd fel a konfliktuskezelés jelentőségét, alkalmazd az új készségeket és tárgyalási technikákat, amelyek elősegítik a vállalkozás sikerességét és a munkahelyi légkör javítását.
 • Mázolási alapismeretek tanfolyam

  Fejleszd kreatív készségeid és szépítsd környezeted! A megfelelő mázolási technikák és alapismeretek elsajátításával alkoss egyedi és vonzó festett alkotásokat!
 • Metszés tanfolyam

  Sajátítsd el az egyik legfontosabb növénygondozási feladatot, amellyel segíthetsz megőrizni és javítani a növények egészségét, formáját, virágzását és terméshozamát.
 • Növényvédelem a házikertben tanfolyam

  Tanuld meg az ökológiai egyensúly megteremtését, ismerd fel a kártevők elleni hatékony védekezés titkait, és válj mesterré a növények egészségének megőrzésében.
 • Öntözőrendszer telepítő tanfolyam

  Ismerd meg az öntözőrendszer tervezés és üzemeltetés szakszerű technikáját, amellyel időtakarékosan tudod hatékonnyá tenni a kertek, pázsitok és zöldséges kertek öntözését.
 • Praxismenedzser-tanfolyam-best-work-kft

  Praxismenedzser tanfolyam

  Készülj fel a dinamikus egészségügyi környezet kihívásaira, a páciensek elvárásainak kezelésére és szerezd meg a vezetői képességeket a sikeres praxis irányításhoz.
 • Táplálkozási tanácsadó tanfolyam

  Ismerd meg az egészséges életmód és táplálkozás alapjait, az étrendek összeállítását, a különleges igényeket, hogy naprakész információkkal állhass ügyfeleid rendelkezésére.
 • Társadalombiztosítási és bérügyintéző képzés

  Válj a munkavállalók társadalombiztosítási és bérszámfejtési ügyeinek hatékony intézésének és kezelésének szakemberévé. Törj be komplex tudással a munkaerőpiacra!
 • termeszetgyogyasz-kepzes-best-work-kft

  Természetgyógyász képzés

  Szeretnél egy összefüggő képet kapni az emberi szervrendszer működéséről és az alternatív gyógymódokról? Válaszd Természetgyógyász tanfolyamunkat
 • Tűzgátló szerkezet építés alapjai

  Mélyítsd el tűzvédelmi ismereteidet és szaktudásodat, mert a tűzgátló szerkezetek tervezése és építése elengedhetetlen a balesetek megelőzésében és az épületek védelmében.
 • Vállalkozási ismeretek tanfolyam

  Tanfolyamunkon olyan alapvető üzleti készségeket és tudást sajátíthatsz el, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozás indításához.
 • Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyam

  Fedezd fel a veganizmus izgalmas világát, ahol a szakértelmet a szenvedéllyel összekapcsolva új lehetőségeket találhatsz, és segíthetsz másoknak az egészséges vegán életmód kialakításában.
 • Zöldfal építés alapjai tanfolyam

  Érdekel a kertészkedés és a városi kertek tervezése? Sajátítsd el a zöldfalak építésének alapjait és hozz létre zöldebb és környezetbarátabb városi környezetet!
 • Zöldmetszés tanfolyam

  Bővítsd növényápolási tudásodat, segítsd jobbá tenni a kertek és parkok környezetét. Sajátítsd el a zöldmetszés szakszerű technikáját és lépj egy zöldebb és szebb jövő felé!