SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

INGATLANKÖZVETÍTŐ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

INGATLANKÖZVETÍTŐ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 04164005
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

University Home Page Services

Ha szeretnél naprakész információval rendelkezni az ingatlanokról és az aktuális piaci trendekről, emellett ügyfélközpontú vagy és jól kommunikálsz, akkor Ingatlanközvetítő képzésünk Neked szól.

Az ingatlanközvetítő olyan személy, aki közvetít az eladók és vevők, illetve a bérbeadók és bérlők között az ingatlanügyletek során. Legyen szó lakáscélú ingatlanok, nem lakást szolgáló helyiségek vagy építési telkek eladásáról, bérbeadásáról vagy cseréjéről.

A tanfolyamon olyan témakörökkel ismerkedhetsz meg, mint az ingatlanpiaci ismeretek, az ingatlanértékesítési folyamatok, az értékbecslés, a jogi alapok és előírások, az üzleti etika, valamint a kommunikációs és tárgyalási készségek fejlesztése, illetve az ingatlaneladással, bérbeadással és szerződéskötéssel kapcsolatos jogszabályok. 

Gyere, és biztosítsd be helyed Ingatlanközvetítő tanfolyamunkon, hogy államilag elismert végzettséget szerezhess, mellyel alkalmazottként és vállalkozóként is dolgozhatsz!

Ingatlanközvetítőként képes leszel felmérni az ingatlanok értékét, figyelembe véve a helyet, méretet, állapotot, piaci körülményeket és egyéb tényezőket. Ez segíti az ingatlantulajdonosokat megfelelő áron értékesíteni az ingatlanokat, valamint segít a vevőknek meghatározni az ingatlan reális értékét. Felelős leszel az ügyfelekkel való kapcsolattartásért és az ügyféligények megértéséért. Ez magában foglalja az ingatlankeresőkkel való találkozót, az igényeik felmérését, az ingatlanok bemutatását és a tájékoztatást az eladási vagy vásárlási folyamatról.

Munkád során szükséged lesz jó marketingképességekre is az ingatlanok hatékony hirdetéséhez és promóciójához, melyet online hirdetésekkel, az ingatlanok fotózásával és videózásával, valamint a széles körű hirdetési csatornák kihasználásával segítheted.

A képzés célja

Az Ingatlanközvetítő szakképesítést megszerzők alkalmassá válnak a nagyobb értékű vagyontárgyaknak, ingatlanoknak értékesítése során olyan szakmai segítséget nyújtani, hogy ügyfeleik céljai minél gyorsabban és hatékonyabban teljesüljenek.

Cél, hogy a folyamat jogilag teljesen rendezett formában, az érintettek részletes és teljeskörű tájékoztatása mellett történjen. A képzés komplex tudás megszerzésére irányul: a munkavégzéssel összefüggő műszaki és gazdasági, valamint jogszabályi háttér ismeretére, mindezek alkalmazására, az értékesítési folyamatok hatékony, önálló, felelősségteljes és minőségorientált menedzselésére.

Képzés célcsoportja
 • Mindazok, akik ingatlanközvetítőként szeretnének dolgozni üzletszerűen (vállalkozás működtetésével) vagy munkavállalóként, és rendelkeznek érettségi végzettséggel. Az üzletszerű ingatlanközvetítői tevékenység folytatását az ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatóság annak veszi nyilvántartásba, aki rendelkezik az ingatlanközvetítői szakmai képesítéssel.
Betölthető munkakörök
 • FEOR 3633 Ingatlanközvetítő
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. augusztus 24.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja egyösszegű befizetéssel
90.000 Ft helyett 60.000 Ft

A képzés díja részletfizetés esetén
90.000 Ft helyett 65.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

Amennyiben az erre a képzésre épülő Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő tanfolyamot is nálunk végzed el, úgy összesen 15.000 Ft kedvezményt biztosítunk a tandíjak árából.

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
4 hónap

Az Ingatlanközvetítő szakmai képzés tananyagegységei

 • Az ingatlanpiac és ingatlan-nyilvántartás
 • Polgár-, eljárásjogi ismeretek
 • Az épület működési formái
 • Az ingatlan műszaki adottságai
 • Vállalkozói ismeretek
 • Az ingatlanközvetítő adminisztrációja
 • Marketingkommunikáció
 • Az ingatlanügyletekhez kapcsolódó adó- és illetékszabályok, támogatások
 • Az értékesítés menedzselése
 • Értékbecslési szakvélemény

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Érettségi végzettség

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS INGATLANKÖZVETÍTŐ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

ODROBINA TAMARA

ODROBINA TAMARA

Oktatásszervező

E-mail: odrobina.tamara@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 576 5166

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy Ingatlanközvetítő szakember?

Az ingatlanközvetítő lakáscélú ingatlanok, nem lakás céljára szolgáló helyiségek és építési telek adásvételében, cseréjében és bérletének közvetítésében működik közre eladó és vevő, illetve bérbeadó és bérlő között. Tevékenységei közé tartozik az igények felmérése, a rábízott ingatlanügylet teljes bonyolítása, tanácsadás és problémakezelés, illetve minden az ügymenethez tartozó kommunikációs és dokumentációs tevékenység. Feladata az ügyletben résztvevő felek segítése, teljeskörű, objektív tájékoztatása, az üzlet megkötésében közreműködés, szem előtt tartva az ügyfelek érdekeit, a jogszabályi kereteket, és az etikus munkavégzést. Szakszerűen használja az informatika modern eszközeit a kommunikáció, dokumentáció és az ingatlanok bemutatása során. Az általa közvetített ingatlan piaci forgalmi értékét meghatározza. Jogszabályban foglaltak szerint adatot kezel, pénzmosást megelőző tevékenységet végez, követi a tevékenységét érintő jogszabályok változásait. Az üzletszerű ingatlanközvetítés szolgáltatási tevékenységnek minősül, melyet megkezdése előtt be kell jelenteni, és nyilvántartásba kell venni az ingatlanvállalkozás felügyeleti hatóságnak.

A Te feladatod a szerződések előkészítése és áttekintése, valamint az ügyfelek jogi kérdésekben való tájékoztatása. Ezért jó tárgyalóképességgel kell rendelkezned az eladások vagy vásárlások során. Te képviseled az ügyfeleket az árak és a szerződési feltételek tárgyalásakor, és törekszel a lehető legjobb eredmény elérésére az ügyfeleid számára. Emellett felügyeled az ügyletek folyamatát az értékesítés vagy vétel kezdetétől a befejezésig. Ez magában foglalja az ügyletpapírok és dokumentáció kezelését, a pénzügyi intézményekkel való együttműködést, valamint a hatóságokkal és a jogi szakemberekkel való kapcsolattartást az ügyletek lezárásához.

Az Ingatlanközvetítő képzés elősegítheti a résztvevők szakmai fejlődését és segíthet megalapozni egy sikeres karriert az ingatlanközvetítés területén. Válassz minket, hogy sokoldalú és változatos munkád lehessen, ahol minden nap más ingatlanokkal és ügyfelekkel foglalkozhatsz és új kihívásokkal szembesülhetsz! 

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!