SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

JÁTÉKBOLTI ELADÓ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

JÁTÉKBOLTI ELADÓ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 04163009
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

University Home Page Services

Vevőorientált és társaságkedvelő vagy? Érdekelnek a játékok és a gyermektermékek? Szívesen dolgoznál a kereskedelemben, pörgős munkastílusban? Jelentkezz Játékbolti eladó képzésünkre!

Nálunk olyan ismereteket szerezhetsz, amivel megállod a helyed a mindennapi játékkereskedelmi munkafolyamatok ellátása során.

A játékbolti eladó munkakör rendkívül sokrétű és pontos munkát igényel. A szakképesítés birtokában bármelyik játékboltot alkalmassá teheted a vásárlók fogadására és részt vehetsz az üzlet külső és belső képének kialakításában. Munkád során átveszed a beérkező árut, gondoskodsz a rendelések feldolgozásáról és a termékek megfelelő tárolásáról. Az üzletteret tisztán tartod, a polcokat folyamatosan töltöd, a termékeket jó esztétikai érzékkel, termékcsoportok szerint kihelyezed a megfelelő helyre, valamint ellenőrzöd az áruk elérhetőségét és a rajtuk lévő árakat. Játékbolti eladóként tájékoztatod és kiszolgálod a vásárlókat, javaslataiddal segíted a termékekkel, vásárlással kapcsolatos döntéseiket, valamint információt nyújtasz az újdonságokról és az aktuális akciókról is.

Segíted az árumegrendelést, visszáruzást, használod ezek bizonylatait online és papíralapon. Kezeled az értékesítési folyamatban használt digitális eszközöket (pl.: laptop, pénztárgép, bankkártyaterminál) és biztosítod a készletpontosságot.

Szakszerűen kezeled a pénzt és a pénzhelyettesítő eszközöket, illetve online és papíralapú számlát állítasz ki. Figyelsz a vagyon- és áruvédelemre, közreműködsz a leltárban, ismered a bizonylatait.

Határozott fellépéssel, türelemmel, jó kommunikációs és problémamegoldó készséggel vásárlói panaszt kezelsz, reklamációt intézel. Gondoskodsz az üzlet nyitásáról és zárásáról. Külső megjelenésed ápolt, rendezett, magatartásod tisztelettudó. Amennyiben aktívan részt veszel az eladásban és a napi feladatokban, de megőrzöd magadban a játékos embert, illetve másokban is felébreszted a játék öröme iránti vágyat, akkor ez a szakma Neked való.

A Játékbolti eladó szakmai képzésünk elvégzésével egy AJÁNDÉK tanúsítványt (Konfliktuskezelés a kereskedelemben) is szerezhetsz. Várunk, ha szívesen dolgozol az eredményekért és egy felelősségteljes munkára vágysz.

A képzés célja

A játékbolti eladói munka minden életkorban könnyen végezhető, emiatt pályamódosítás esetén is vonzó szakma. A játékokra egyre nagyobb a fogyasztói igény, ezért és a korral haladva a kiskereskedelmi boltok online értékesítéssel is kiegészítették tevékenységüket. A Játékbolti eladó szakképesítéssel rendelkező képes gondoskodni az áruk tárolásáról, bolti kihelyezéséről, kezeli a pénztárgépet, számlát állít ki. Ért a játékfajtákhoz, és tudja tájékoztatni a vásárlókat, ajánlásokat tenni.

Képzés célcsoportja
  • Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők, akik játékot forgalmazó kereskedelmi egységben eladóként kívánnak dolgozni. Az alapfokú végzettséggel rendelkezők számára jó lehetőség a továbbtanulásra, fejlődésre, a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre.
Betölthető munkakörök
  • FEOR 5113 Bolti eladó
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
Tervezés alatt

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
85.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

RÁÉPÜLŐ KÉPZÉS
Amennyiben az erre a képzésre épülő Üzletvezető tanfolyamot is nálunk végzed el, 4000 Ft kedvezményt biztosítunk az Üzletvezető képzés tandíjából.

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3 hónap

A  képzés tananyagegységei

  • Áruátvétel
  • Raktározás
  • Készletgazdálkodás
  • Áruismeret, áruajánlás
  • Árufeltöltés, kihelyezés
  • Online értékesítés, kiskereskedelmi dokumentumok, bizonylatok
  • A fogyasztói árak számolása, az árak kihelyezése
  • Környezetvédelem, vagyonvédelem, panaszkezelés

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános), valamint egészségügyi alkalmassági igazolás, amit a lakhely szerinti Foglakozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS JÁTÉKBOLTI ELADÓ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

VARGA VIVIEN

VARGA VIVIEN

Oktatásszervező

E-mail: varga.vivien@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 528 4852

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy Játékbolti eladó?

A játékbolti eladó alkalmassá teszi az üzletet a vásárlók fogadására. Részt vesz az üzlet külső és belső képének kialakításában. Átveszi a beérkező árut, gondoskodik a megfelelő tárolásáról és kihelyezéséről. Az eladó tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat, javaslataival segíti a vásárlói döntéseket. Vásárlói panaszt kezel, reklamációt intéz. Szakszerűen kezeli a pénztárgépet, pénzt, pénzhelyettesítő eszközöket, online és papíralapú számlát állít ki. Segédkezik az áru megrendelésében, visszáruzásban, használja ezek bizonylatait online és papíralapon. A digitális eszközök használatával biztosítja a készletpontosságot. Figyel a vagyon és áruvédelemre, közreműködik a leltárban, ismeri bizonylatait. Gondoskodik az üzlet nyitásáról és zárásáról.

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!