SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

FALUSI VENDÉGLÁTÓ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

FALUSI VENDÉGLÁTÓ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 10133006
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

falusi-vendeglato-tanfolyam-best-work-kft.

Gondolkodtál már azon, hogy elmélyülj a falusi vendéglátás világában? Miért ne választanád éppen a Falusi vendéglátó képzésünket, amely kiváló lehetőséget kínál a vendéglátás különböző aspektusainak felfedezésére és a gyakorlati tudás megszerzésére. 

Nálunk széleskörű tudásra tehetsz szert a falusi vendéglátás terén, amely többek között az üzleti döntéshozatal, a partnerekkel, a vendégekkel és a munkatársakkal való együttműködés, valamint a vendéglátóhely zavartalan működését biztosító készségek megszerzése. Megtanulhatod, hogy hogyan legyél tudatos szakember, melynek során képes leszel megtervezni a munkádat, készletgazdálkodást és számításokat végezni, illetve modern számítógépes szoftvereket alkalmazni.

A képzés során elsajátítod a megrendelések fogadásának és kezelésének folyamatát, a visszaigazolás módjait és a tájékoztatás fontosságát. Továbbá tanulhatsz a különböző fizetési lehetőségekről és javaslatokat tehetsz azokra, mint például készpénz, bankkártya, átutalás, vagy SZÉP kártya.

Falusi vendéglátóként lehetőséged lesz a saját gazdaságodban élelmiszert előállítani, kistermelői tevékenységet végezni és a vendéglátóhelyen saját vagy helyi termékekből álló vendéglátást nyújtani. Ezen felül képes leszel a vendégek szórakoztatása érdekében programokat ajánlani és igény szerint meg is szervezni azokat. Be fogsz kapcsolódni a marketing tevékenységekbe, illetve neked kell majd kézben tartani a vendéglátóhellyel kapcsolatos gazdálkodási és pénzügyi feladatokat is.

Munkád során elengedhetetlen, hogy figyelmet szentelj a környezetednek, megoldj logisztikai feladatokat, biztosítsd a takarítási folyamatokat, és gondoskodj a vendéglátóhely karbantartásáról. Üzemeld szakszerűen a munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket és szerszámokat, és tartsd be a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat. Emellett irányítsd, tervezd és szervezd meg a munkatársaid tevékenységét, értékeld és motiváld a csapatot. Építs ki és tarts kapcsolatot más szolgáltatókkal, utazásszervezőkkel, valamint végezd el precízen és folyamatosan az adminisztrációs feladatokat a vendéglátóhelyen.

Ahhoz, hogy a vendéglátás a kényeztetés és gondoskodás érzetét keltse a látogatókban, elég néhány apró dolog (virág, házi keksz/süti, üdvözlő ital), parányi gesztus (kedves szavak), amelyeknek köszönhetően azt érezhetik, hogy szívesen látják őket. Ezért ajánlani fognak másoknak és ők maguk visszatérő vendégek lesznek.

Falusi turizmus szolgáltató tevékenységet folytathatsz fő és kiegészítő foglalkozásként, adószámos magánszemélyként, illetve vállalkozóként is, amely mellé ajánljuk a Kulturális rendezvény szervezője tanfolyamunk elvégzését is, hogy kiegészíthesd a szolgáltatásaidat rendezvények szervezésével. Ha piacképes tudás birtokosa akarsz lenni és képesnek érzed magad irányítani, szervezni és ellenőrizni egy falusi vendéglátó egység tevékenységét, akkor szeretettel várunk Falusi turizmus szolgáltató képzésünkön!

A falusi vendéglátás sikeréhez kiváló adottságok és megfelelő végzettség szükséges. Ennek révén biztosítható, hogy a vendéglátóhelyek eredményesen működjenek, amely hozzájárul a dolgozók megélhetéséhez és a vendégek elégedettségéhez.

Gondolj csak bele, milyen fantasztikus lehetőség vár rád! Megismerheted a vendéglátás széles skáláját, beleértve a vendéglátóhelyek hatékony működtetését, az üzleti stratégiákat, a vendégkiszolgálást és még sok mást. Ráadásul, a gyakorlati tapasztalatok révén valós helyzetekben tanulhatsz és alkalmazhatod az elméleti ismereteket.

Nemcsak a szakmai fejlődésed szempontjából érdemes részt venned ezen a képzésen, hanem a karriered előrehaladása és az új lehetőségek miatt is. Ne hagyd ki ezt a kiváló alkalmat! Jelentkezz most, és lépj közelebb a sikeres vendéglátói pályafutásodhoz!

Azáltal, hogy elsajátítod a vendéglátás minden fontos területét – beleértve a karbantartást, a logisztikát, a környezetvédelmet, és az adminisztrációt – kompetens és felkészült szakemberként léphetsz a szakmába.

A képzés célja

Falusi vendéglátó szakemberek képzése, akik képesek sikeresen és fenntartható módon működtetni a saját vagy mások falusi vendéglátóhelyeit. Továbbá az is, hogy elősegítse a résztvevők szakmai fejlődését és versenyképességét a vendéglátóiparban.

Képzés célcsoportja
 • Ideális választás lehet azoknak, akik terveznek falusi vendéglátóvá válni, vidéki szolgáltatóként működni, tanyagazdaságot vagy farmgazdaságot üzemeltetni, vagy akik már részt vesznek ilyen tevékenységekben és szeretnék készségeiket továbbfejleszteni.
Betölthető munkakörök
 • FEOR 5242 Falusi vendéglátó
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. szeptember 21.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja egyösszegű fizetés esetén
220.000 Ft helyett 180.000 Ft

A képzés díja részletfizetéssel
220.000 Ft helyett 190.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
5,5 hónap

A képzés tananyagegységei

 • Kistermelői ismeretek
 • Turisztikai és helyismeret
 • Üzemgazdasági ügyvitel
 • Vendéglátás, falusi vendégfogadás
 • Árubeszerzés, áruforgalom számítások

 • Termelés és értékesítés a falusi vendéglátásban
 • Alapanyagok előkészítése, ételkészítés
 • Marketing ismeretek
 • Nyomtatvány kitöltés

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános), valamint egészségügyi alkalmassági igazolás, amit a lakhely szerinti Foglakozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS FALUSI VENDÉGLÁTÓ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

ODROBINA TAMARA

ODROBINA TAMARA

Oktatásszervező

E-mail: odrobina.tamara@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 576 5166

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!