SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

MŰSZAKI ELADÓ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

MŰSZAKI ELADÓ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 04163008
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

University Home Page Services

Neked ajánljuk a Műszaki eladó tanfolyamot, ha érdeklődsz a kereskedelem és a műszaki cikkek iránt, illetve ha szívesen adnál tanácsot és ajánlást a vásárlóknak a műszaki termékekkel kapcsolatban, vagy esetleg saját vállalkozásba kezdenél.

A képzés során elsajátíthatod a műszaki cikkeket forgalmazó kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos eladói feladatokat. Megtanulhatod a műszaki cikkek jellemzőit, beszerzési folyamatát, a megrendeléssel és készletkezeléssel kapcsolatos ismereteket, a mennyiségi és minőségi átvétel szabályait, a termékek értékesítésre történő előkészítését, valamint az eladótérbe való kihelyezését. Emellett megismerheted az online értékesítéshez kapcsolódó szolgáltatásokat, a boltban használatos szoftvereket és mobil alkalmazásokat, a szakszerű pénztárgép-használatot, a házhozszállítás menetét, a jótállási dokumentumokat és a műszaki cikkek garanciális javítását.

Műszaki eladóként tájékoztatsz és kiszolgálsz, valamint az eladói technikák alkalmazásával körültekintően kommunikálsz a vásárlókkal, a különböző vevőtípusoknak (pl.: kényszeres-, impulzusvásárló) megfelelően. Emellett számos bolttal kapcsolatos teendőid is lesznek.

Fontos, hogy kereskedelmi munkakörben, a munka,- tűz,- és balesetvédelmi szabályokat is szükséges betartanod. Ebben a szakmában a kedvesség és az udvariasság alapfeltétel, hiszen a munkád során, egy esetleges reklamáció vagy panasz esetén is kiegyensúlyozottnak kell maradnod.

Ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz és biztosítsd be magad mielőbb a kereskedelem világába! A Műszaki eladó szakmai képzésünk elvégzésével egy AJÁNDÉK tanúsítványt (Konfliktuskezelés a kereskedelemben) is szerezhetsz. Várunk, ha szeretsz emberekkel foglalkozni és nem rémiszt meg a fogyasztói igényeknek és elvárásoknak való megfelelés.

Amennyiben a Műszaki eladó képzésre épülő Üzletvezető tanfolyamot is nálunk végzed el, 4.000 Ft kedvezményt biztosítunk az Üzletvezető képzés tandíjából.

A képzés célja

A Műszaki eladó szakképesítést megszerzők alkalmassá válnak a műszaki cikkeket forgalmazó kereskedelmi egységekben a műszaki cikkek megrendelésében, mennyiségi és minőségi átvételében, a készletek kezelésében, az értékesítésre történő előkészítésben és az eladótéri kihelyezésben való közreműködésre.

Képes lesz korszerű eladói technikák alkalmazásával kiszolgálni a potenciális vásárlókat. Ismertesse a műszaki cikkek kezelését, tudjon előjegyzést felvenni, megszervezni a házhozszállítást. Szervezze a műszaki cikk garanciális javítását.

Képzés célcsoportja
  • Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők, akik műszaki cikket forgalmazó kereskedelmi egységben eladóként kívánnak dolgozni.
Betölthető munkakörök
  • FEOR 5113 Műszaki cikk eladó
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. augusztus 3.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
80.000 Ft helyett 67.000 Ft*

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

RÁÉPÜLŐ KÉPZÉS
Amennyiben az erre a képzésre épülő Üzletvezető tanfolyamot is nálunk végzed el, 4000 Ft kedvezményt biztosítunk az Üzletvezető képzés tandíjából.

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3 hónap

A képzés tananyagegységei

  • Áruátvétel
  • Raktározás
  • Készletgazdálkodás
  • Áruismeret, áruajánlás
  • Árufeltöltés, kihelyezés
  • Online értékesítés, kiskereskedelmi dokumentumok, bizonylatok
  • A fogyasztói árak számolása, az árak kihelyezése
  • Környezetvédelem, vagyonvédelem, panaszkezelés

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános), valamint egészségügyi alkalmassági igazolás, amit a lakhely szerinti Foglakozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS MŰSZAKI ELADÓ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

VARGA VIVIEN

VARGA VIVIEN

Oktatásszervező

E-mail: varga.vivien@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 528 4852

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy műszaki eladó?

Ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos eladói feladatokat. Közreműködik a műszaki cikkek megrendelésében, mennyiségi és minőségi átvételében, a készletek kezelésében, az értékesítésre történő előkészítésben és az eladótéri kihelyezésben. A műszaki cikkeket forgalmazó kereskedelmi egységekben tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat. Körültekintően, a megismert és felismert vevőtípusoknak megfelelően kommunikál a vevőkkel. A korszerű eladói technikák alkalmazásával szolgálja ki a potenciális vásárlókat. A műszaki cikk fizikai, technológiai és funkcionális előnyei alapján ajánlásokat tesz. Ismerteti a műszaki cikkek kezelését. Szakszerűen használja a pénztárgépet és a munkáját segítő analóg és digitális berendezéseket. Elvégzi az online értékesítéshez kapcsolódó szolgáltatásokat, kezeli a boltban használatos szoftvereket és mobil alkalmazásokat. Előjegyzést vesz fel, megszervezi a házhozszállítást. Kitölti a jótállási jegyet és egyéb releváns dokumentumokat. Megszervezi a műszaki cikk garanciális javítását. Vevőreklamációval összefüggő ügyeket intéz.

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!