SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

PSZICHOLÓGIAI KONZULENS ONLINE TANFOLYAM

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

PSZICHOLÓGIAI KONZULENS ONLINE TANFOLYAM

Nyilvántartási szám: B/2020/000414
Államilag nyilvántartott, tanúsítványt adó bejelentett képzés

gyermekpszichologogiai-konzulens-online-tanfolyam

Érdekel a pszichológia világa? Szeretnél közelebbről megismerkedni önmagaddal és mélyebb megértést, valamint gyakorlati készségeket szerezni a tanácsadás terén? Jelentkezz Pszichológiai konzulens képzésünkre és nyerj betekintést az alkalmazott pszichológia különböző területeibe.

A tanfolyamot azok számára alkotta meg szakértői gárdánk, akik érdeklődnek a pszichológia és a mélylélektani folyamatok iránt, de felnőttoktatásban nincsen lehetőségük tanulni.

A képzés különböző elméleti alapokra és gyakorlati készségekre összpontosít. Az elméleti alapok közé tartoznak a tanácsadási módszerek (segít az egyén problémáinak kezelésében, céljainak elérésében és személyes fejlődésében), az emberi viselkedés és a fejlődés pszichológiai elméletei (énpszichológia, szociális tanuláselmélet, kognitív fejlődéselmélet), a kommunikáció és az interperszonális dinamika (társas kapcsolatokban zajló folyamatok és interakciók vizsgálatára összpontosító pszichológiai terület). A gyakorlati készségek közé tartoznak az aktív hallgatás, az empátia kifejezése, a kérdések feltevése és a tanácsadó kapcsolat kiépítése.

A Pszichológiai konzulens online képzés lehetővé teszi, hogy saját időbeosztásodhoz igazodva tanulj. Nem kell az adott helyen és időpontban megjelenned, így könnyebben beillesztheted a tanulást a mindennapi életedbe és munkádba.

Várunk szeretettel tanfolyamunkon, hogy mielőbb elsajátíthasd a pszichológiai tanácsadás alapelveit,  módszereit és etikai irányelveit.

A képzés célja

A tanfolyam célja, hogy mélylélektani ismereteket szerezzetek, és az alkalmazott pszichológia különböző területeibe nyerjetek betekintést. Szándékunk többek közt az is, hogy kellő megerősítést kapjatok esetlegesen a felsőfokú tanulmányaitok megkezdéséhez is.

Képzés célcsoportja
 • Mindazok a felnőtt nők és férfiak, akik szeretnék megérteni a bennük, illetve környezetükben élők lelki folyamatait és azokat helyesen szeretnék értelmezni.
 • A gyermekekkel, betegekkel foglakozó személyek.
 • Akik a magánszférában – pszichológusok, pszichiáterek mellett – tevékenykednek.
 • A humán, vagy kereskedelmi területen, emberekkel foglalkozó személyek.
 • Akik nem nyertek felvételt a pszichológiai- vagy a bölcsészkari felsőoktatásba, és munkavállalás mellett – a következő évi felvételi lehetőségig – hasznos, akár a főiskolai- vagy egyetemi években is felhasználható tanulmányokat szeretnének folytatni.
Betölthető munkakörök

A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, saját önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. szeptember 21.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja egyösszegű befizetés esetén:
158.000 Ft helyett 130.000 Ft*

Kedvezmény
28.000 Ft

A képzés díja részletfizetés esetén:
158.000 Ft 

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Vizsgadíj
25.000 Ft

Kedvezmény
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve regisztrált munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk.

* A feltüntetett árak bruttó árak. A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Képzési napok
A képzést (élő) online formában,  hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között (többnyire délelőtt) tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
6 hónap

A képzés témakörei

 • Neuropszichiátriai geriátria: Demencia. Alzheimer-kór. Parkinzon-kór. Időskori depresszió. Szorongásos betegségek. Hallucináció. Alvászavarok
 • Pszichológia alapjai I.: Központi idegrendszer működése. Pszichológiai nézőpontok. Észlelés és érzékelés. Társadalmi szabályszerűségek. Szocializációs közegek. Rétegződés és osztályszerkezet. Hatalom struktúrái. Oktatás és kulturális újratermelés.
 • Pszichológia alapjai II.: Klinikai lélektani alapok. Figyelem fajtái. Az emlékezet. Tudat jellemzői. Tanulás. Motíváció. Érzelmek. Intelligencia. Gondolkodás. Kreativitás. Kommunkiáció. Stressz és egészség. Pszichés rendellenességek. Kényszerbetegségek és személyiségzavarok.
 • Személyiség-lélektan alapjai: Hippokratészi tipológiák. Freud pszichoanalitikus szemlélete. Anna Freud. Carl Jung. Alfred Adler. Erik Erikson. Abraham Maslow. Carl Rogers. Melanie Klein. Ferenczi Sándor.
 • Önismeret: Én-funkciók. Az énkép szerepe. Szocializáció. Mindennapi személyiség. Tettek megváltoztatása. Önmagunk keresése. Személyiségfejlesztés.
 • Fejlődéslélektan: Kritikus fejlődési szakaszok. Pszichés zavarok okai. Ürítési zavarok. Tic. Kóros szokások. Beszédzavarok. Részképesség-zavarok. Magatartászavarok. Gyermekkori depresszió. Konfliktuskezelés.
 • Pszichológiai puzzle-filmezés: Előzetesen megadott film közös feldolgozása. Pszichológiai puzzle kirakása a filmben felfedezhető kórképek alapján.
 • Individuálpszichológia alapjai: Humanisztikus pszichológia. Libidóelmélet. Fiktív finalizmus. Születési sorrend. Életstílus. A családi légkör szerepe. Kisebbrendűségi érzések. Közösségi érzés és gyermekkor.
 • Pszichoterápiás irányzatok: A pszichoterápia fogalma. Analítikus, kognitív módszerek. Szimbólumterápiák. Terápiás szektorok.
 • Kriminológia alapjai: Kriminológia fogalomkészlete. Kriminológia elméletei és irányzatai. Bűnözés elméletei. Devianciák. Agresszió. A bűncselekmény fogalomkészlete.

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése a képzés időtartama alatt rugalmasan történik. Egyéni érdeklődési kör alapján, az oktatásszervező útmutatása szerint.

A sikeresen teljesített tanfolyam után Pszichológiai konzulens tanúsítványt állítunk ki, amelyet igényelhetsz angol és német nyelven is.

A képzés házi vizsgával zárul, amit elektronikus úton szervezünk meg. A vizsga teljesítése nem kötelező.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél (szakmai képzések és részszakmák).

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Nincs iskolai végzettségi előírás

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

JELENTKEZÉS PSZICHOLÓGIAI KONZULENS ONLINE TANFOLYAMRA

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

GHDAMSSI-NAGY ESZTER

GHDAMSSI-NAGY ESZTER

Oktatásszervező

E-mail: nagy.eszter@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 314 9856

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!