SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

BÚTORBOLTI ELADÓ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

BÚTORBOLTI ELADÓ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 04163010
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

University Home Page Services

Az emberek számára fontos a kényelem. Ha szereted a kényelmes, praktikus bútorokat, értesz az emberek nyelvén és szeretnél a kereskedelemben dolgozni, akkor jelentkezz Bútorbolti eladó tanfolyamunkra! A szakmai képzésünkön szerzett szaktudással bármilyen bútorboltban el tudsz majd helyezkedni eladóként.

Bútorbolti eladóként te készíted elő a bútorok és lakástextíliák (szőnyeg, függöny bútorhuzat, stb.) minőségi átvételét és kihelyezed a termékeket az eladótérben, mindezt szakszerűen és ízlésesen. Fontos, hogy jó kapcsolatot ápolj belsőépítészekkel és lakberendezőkkel, mert lakberendezési tanácsokkal is el kell majd látnod a vásárlókat.

Számítógépes ismereteidet is hasznosíthatod, hiszen figyelemmel kell kísérned a készleten lévő termékeket, ami segítséget nyújt számodra, hogy ajánld a termékeket és felvedd az előjegyzéseket.

A vevőket tájékoztatnod kell a termékek használatáról és kezeléséről, amelyhez tisztában kell lenned az adott üzlet bútorainak jellemzőivel, anyagainak összetételével, minőségével, legyen szó nappali, konyhai, netán fürdőszobai bútorokról.

Munkád során el kell végezned a bútorok összeszerelését, valamint az aktualitásoknak megfelelően a belső és külső dekorációt is, hogy a boltban bemutatásra került termékek szemet gyönyörködtető látványa vásárlásra ösztönözze a látogatókat. Tájékoztatást kell adnod a kapcsolódó szolgáltatásokról és az áruhitel lehetőségeiről is, ezért fontos a folyamatos változások, igények és trendek naprakész követése. Azonban nem csak információkkal szükséges ellátnod a vásárlókat és érdeklődőket, hanem a feladataid közé tartozik az is, hogy minden terméknek látható helyen legyen feltüntetve az eladási ára, valamint megtalálhatóak legyenek a bolt különböző részein az aktuális akciós újságok vagy épp a bútorkatalógus.

Segítened kell a leltározásban, a raktározási folyamatokban, de a pénztárgép kezelése is a bútorbolti eladó feladatkörébe tartozik. Emellett a bútorokhoz és más lakberendezési termékekhez jótállási jegyet kell tudnod kitölteni, valamint megszervezni a garanciális javítást. Feladatod továbbá a bútorok házhozszállításának megszervezése és az esetleges reklamációk kezelése is.

A képzés célja

A képzés a munkaerő-piaci kereslet kielégítésére törekszik, a bútorbolti eladó szakmai képzés az ágazatban már régóta megfogalmazott hiányt elégít ki. A bútorok az emberek szinte legfontosabb – az életminőségüket befolyásoló – tárgyai. A bútorkereskedelem területén az eladók szerepe kiemelten hangsúlyos, a megfelelően képzett személyek meghatározhatják az emberek mindennapjait és életminőségüket otthon és munkahelyükön. A szakképesítést megszerzők képesek tanácsadásra, a vásárlói döntés segítésére, és képzettek lesznek az áruforgalom, az online-értékesítés területén. Meg kell tanulniuk az áruházi kihelyezés szabályait, az árak feltüntetésének módjait, a bizonylatok kitöltését, a hagyományos és digitális eszközök alkalmazását.

Képzés célcsoportja
  • Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők, akik bútorokat forgalmazó kereskedelmi egységben eladóként kívánnak dolgozni. Az alapfokú végzettséggel rendelkezők számára jó lehetőség a továbbtanulásra, fejlődésre, a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre.
Betölthető munkakörök
  • FEOR 5113 Bútor- és lakástextil-eladó
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
Tervezés alatt

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
85.000 Ft*

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

RÁÉPÜLŐ KÉPZÉS
Amennyiben az erre a képzésre épülő Üzletvezető tanfolyamot is nálunk végzed el, 4000 Ft kedvezményt biztosítunk az Üzletvezető képzés tandíjából.

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3 hónap

A képzés tananyagegységei

  • Áruátvétel
  • Raktározás
  • Készletgazdálkodás
  • Áruismeret, áruajánlás
  • Árufeltöltés, polctérkép
  • A kiskereskedelmi dokumentumok, bizonylatok
  • A fogyasztói árak számolása, az árak kihelyezése
  • Környezetvédelem, panaszkezelés

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános), valamint egészségügyi alkalmassági igazolás, melyet a lakhely szerinti Foglakozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS BÚTORBOLTI ELADÓ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

VARGA VIVIEN

VARGA VIVIEN

Oktatásszervező

E-mail: varga.vivien@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 528 4852

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy Bútorbolti eladó?

A Bútorbolti eladó az árukészletet szakszerűen előkészíti, bemutatását minőségorientált módon, a termékek kihelyezésére vonatkozó szabályok, a tisztasági előírások valamint a marketing szempontok figyelembevételével. Kihelyezi a szükséges tájékoztatókat, katalógusokat, színmintákat, értékesítést elősegítő eszközöket. Kreatív javaslatokkal él az enteriőrök berendezésére vonatkozóan, biztosítja a termék és környezetének dekorációját. Feltünteti az eladási árakat. Nyomon követi a bútor- és lakberendezési területen megvalósuló fejlesztéseket és trendeket. Felméri a vásárló igényeit, ajánlja és bemutatja a termékeket. Tájékoztat a bútorok használati, kezelési jellemzőiről. Ajánlást ad a kiegészítő szolgáltatásokról, igény szerint megszervezi azokat. Értékesít, megállapodást köt, előjegyzést vesz fel, felvilágosít az áruhitel lehetőségeiről. Szakszerűen használja a pénztárgépet és a munkáját segítő analóg és digitális berendezéseket, eszközöket. A fogyasztói érdekvédelemnek, minőségirányítási előírásoknak megfelelően intézi a vevő reklamációkat. Elvégzi az online értékesítést, kezeli a vásárlói adatbázis. Pontosan vezeti a működtetéshez előírt nyilvántartásokat.

Mivel a bútorok eléggé tűzveszélyesek, ezért a képzés során baleset-, munka- és tűzvédelmi oktatásban is részesülsz.

Bútorbolti eladóként magabiztosan tudsz majd segíteni a vásárlóknak, hogy ki tudják választani a számukra megfelelő bútort/bútorokat és elégedetten, mosollyal az arcukon távozzanak. Jelentkezz Bútorbolti eladó képzésünkre és szerezz államilag elismert szakmai végzettséget.

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!