SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

RAKTÁRVEZETŐ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

RAKTÁRVEZETŐ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 04164015
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

University Home Page Services

Ha már van raktáros végzettséged, rendelkezel egybefüggő 1 éves raktárosi gyakorlattal, és szeretnél vezetői pozíciót ellátni, akkor jelentkezz Raktárvezető szakmai képzésünkre.

Nálunk magas szinten sajátíthatod el a raktározási munkafolyamatok szervezési, irányítási és ellenőrzési feladatait. A tanfolyamunkon megszerzett végzettséggel irányíthatod majd a raktár működésével kapcsolatos teendőket, pl.: a leltározást, a leértékelést és a selejtezést.

Raktárvezetőként nagy hozzáértéssel, körültekintően tudod majd koordinálni, illetve figyelemmel kísérni a raktárhoz tartozó csapatot és értékelni a teljesítményüket.

Logisztikai központokban, termelő üzemekben, raktárakban elengedhetetlen a dolgozók vezetése, fejlesztése és motiválása, hogy a munkájuk szorgalmas és összehangolt, a raktári tevékenység pedig hatékony és gazdaságos legyen.

Várunk Raktárvezető tanfolyamunkon, ha kiváló vezetői, kommunikációs, problémamegoldó és szervező képességgel rendelkezel és nem kedveled a szigorúan helyhez kötött munkavégzést!

Munkád során képes leszel a raktárhelyiségben érvényes szabályok betartását, továbbá az informatikai rendszerek, az eszközök, tárolók és berendezések hibátlan működését szakszerűen ellenőrizni.

Feladataid továbbá a kimenő és beérkező szállítmányok fogadása és kezelése, a raktárban az árukészlet tárolásának szervezése, irányítása és ellenőrzése, a dokumentációk kezelése, KPI-k és nyilvántartások folyamatos fejlesztése, vezetése, illetve a raktárkezelés, kézi és gépi erővel.

Emellett a raktár vezetése, szakmai irányítása, a raktári rend fenntartása, a vevők szakmai támogatása és a tanácsadás is része a munkádnak, valamint a folyamatos kapcsolattartás a vezetőséggel.

A képzés célja

A Raktárvezető a szakképesítése birtokában váljon alkalmassá a különféle raktárak munkafolyamatait szervezni, irányítani, ellenőrizni. Legyen képes a különböző jogszabályok és szabványok előírásainak érvényesítésére, és a raktár ellátási láncban elfoglalt helyéből következő követelményeknek való megfelelésre. Értsen a mennyiségi és minőségi áruátvételhez, a komissiózáshoz, az expediáláshoz, az áruelőkészítéshez, árumozgatáshoz, a dokumentáláshoz.

Képzés célcsoportja
  • Mindazok, akik érettségizettek, van raktáros szakképesítésük, és legalább egy évet dolgoztak raktárban, és raktári egység vezetőjeként szeretnének elhelyezkedni.
Betölthető munkakörök
  • FEOR 7530 Raktárkezelő
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. május 26.

Becsatlakozási határidő:
2024. június 23.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
90.000 Ft helyett 70.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3 hónap

A képzés tananyagegységei

  • Árubeszállítással kapcsolatos feladatok
  • Komissiózással kapcsolatos feladatok
  • Vagyonvédelmi, biztonsági feladatok
  • Minőségirányítási rendszerek
  • Vállalkozási és vezetési, illetve munkajogi alapismeretek
  • Tűz-, munka- és környezetvédelmi szabályok
  • Raktári készletek leltározásával kapcsolatos feladatok
  • Raktári mutatószámok

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Érettségi végzettség, szakmai előképzettség: Raktáros (Logisztikai technikus 5 1041 15 06 részszakma) vagy Raktáros OKJ 31 341 04. Emellett igazolni kell egybefüggő 1 éves raktárosi gyakorlatot.

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel, vagy okostelefonnal / táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS RAKTÁRVEZETŐ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

VARGA VIVIEN

VARGA VIVIEN

Oktatásszervező

E-mail: varga.vivien@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 528 4852

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy Raktárvezető?

A raktárvezető termelő vállalatok alapanyag-, félkészáru-, készáruraktárak, kereskedelmi elosztó raktárak, valamint logisztikai szolgáltató vállalatok által működtetett raktárak munkafolyamatait szervezi, irányítja, ellenőrzi a különböző jogszabályok és szabványok előírásainak érvényesítésével, valamint a raktár ellátási láncban elfoglalt helyéből következő követelményeknek való megfeleléssel. Mivel a fenti raktártípusok az ellátási lánc más-más szakaszában működnek a tevékenységi körök általánosságban minden raktártípusnál megegyeznek, de a tevékenység terjedelmében különbség van, amelyek a konkrét munkaköri leírásokban jelenhetnek meg, mint például: mennyiségi és minőségi áruátvétel, expediálás, áruelőkészítés, árumozgatás, dokumentálás. A raktárvezető csapatmunkában dolgozik és együttműködik a szakmai munkában résztvevőkkel. Folyamatosan képezi magát, figyelemmel követi a világhálón, a továbbképzéseken az új megoldásokat. Idegen nyelvű szakmai anyagokat olvas alapszinten, törekszik a nemzetközi trendek megismerésére.

Raktárvezető szakemberként csapatmunkában dolgozol és együttműködsz a szakmai munkában résztvevőkkel, a belső anyagáramlást és az anyagkezelést fejleszted, új projekteket, folyamatokat és területeket keresel. Folyamatosan képzed magad, részt veszel az előírt oktatásokon és figyelemmel kíséred a világhálón, a továbbképzéseken az új megoldásokat. Idegen nyelvű szakmai anyagok tanulmányozásával törekszel a nemzetközi trendek megismerésére.

Ez a szakma Neked való, ha nem ijedsz meg a kihívásoktól!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!