SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

DROGERISTA KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

DROGERISTA SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 04163016
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

University Home Page Services

Ha szeretnél a kereskedelem egyik fontos szereplője lenni és megfelelő ismereteket szereznél a drogériai termékekkel kapcsolatban, akkor jelentkezz Drogerista tanfolyamunkra. A képzés elvégzésével alkalmas leszel drogéria üzletekben, illetve termékbemutatókon megfelelő tájékoztatást nyújtani a vásárlók számára, speciálisan a drogériákban kapható termékekről (pl.: kozmetikumok, gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, női higiéniás termékek, étrendkiegészítők, ápoló-, mosó-, tisztítószerek, állateledelek, stb.), valamint azok összetevőiről, hatásairól és felhasználási lehetőségeiről.

A drogériai termékek jellemzőinek és használatának ismertetésén túl, fontos, hogy fel tudd kelteni az érdeklődők figyelmét, valamint az üzletben megtalálható termékek ajánlásával és bemutatásával segítheted őket, hogy vásárlóvá váljanak. Ehhez azonban elengedhetetlen számodra az ezen a területen megvalósuló fejlesztéseket és trendeket folyamatosan nyomon kövesd. 

Drogeristaként magabiztos fellépésre, kedvességre és türelemre lesz szükséged, hogy a vevői igényekhez igazodva megkönnyíthesd a vásárlást. A munkád során számos bolttal kapcsolatos feladat vár majd rád, többek között az árubeszerzés, az áruátvétel, a raktározás, a termékek szakszerű tárolása és az eladótérbe való kihelyezése.

Ebben a szakmában biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen részt veszel még az áruutánpótlásban, a polcok feltöltésében, az új technológiák megismerésében, a fogyasztói árak kihelyezésében, az értékesítésben, a pénztárkezelésben, valamint a panaszkezelésben is.

Drogerista tanfolyamunk elvégzésével kézhez vehetsz egy AJÁNDÉK tanúsítványt (Konfliktuskezelés a kereskedelemben) is. Amennyiben a Drogerista képzésre épülő Üzletvezető tanfolyamot is nálunk végzed el, jelentős kedvezményt biztosítunk az Üzletvezető képzés tandíjából.

A képzés célja

A Drogerista tanfolyamot elvégzők alkalmassá válnak drogériai termékeket forgalmazó vállalkozásoknál tanácsadásra, illetve értékesítésre, termékbemutatók végzésére, ezáltal a kereskedelemben működő drogériák versenyképességét növeli a drogerista alkalmazása. Megbízható áruismerete birtokában magabiztosan ad megfelelő tanácsot a vásárlónak.

A képzés nyomán képzettek lesznek az áruforgalom területén. Meg kell tanulniuk az áruházi kihelyezés szabályait, az árak feltüntetésének módjait, a bizonylatok kitöltését, a hagyományos és digitális eszközök alkalmazását.

Képzés célcsoportja
  • Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők, akik drogériai termékeket forgalmazó kereskedelmi egységben eladóként kívánnak dolgozni. Az alapfokú végzettséggel rendelkezők számára jó lehetőség a továbbtanulásra, fejlődésre, a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre.
Betölthető munkakörök
  • FEOR 5113 Bolti eladó
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. augusztus 3.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
90.000 Ft helyett 67.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

RÁÉPÜLŐ KÉPZÉS
Amennyiben az erre a képzésre épülő Üzletvezető tanfolyamot is nálunk végzed el, 4000 Ft kedvezményt biztosítunk az Üzletvezető képzés tandíjából.

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3 hónap

A Drogerista képzés tananyagegységei

  • Áruátvétel
  • Raktározás
  • Készletgazdálkodás
  • Áruismeret, áruajánlás
  • Árufeltöltés, polctérkép
  • A kiskereskedelmi dokumentumok, bizonylatok
  • A fogyasztói árak számolása, az árak kihelyezése
  • Környezetvédelem, panaszkezelés

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános), valamint egészségügyi alkalmassági igazolás, amit a lakhely szerinti Foglakozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS DROGERISTA KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

VARGA VIVIEN

VARGA VIVIEN

Oktatásszervező

E-mail: varga.vivien@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 528 4852

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy Drogerista?

drogerista drogériaüzletekben és bemutatókon a vásárlói igényeknek megfelelően tájékoztatást nyújt a drogériákban kapható termékekről (kozmetikumokról, női higiéniás termékekről, gyógyhatású készítményekről, drogériákban kapható gyógyszerekről, étrendkiegészítő termékekről, ápoló-, mosó- és tisztítószerekről, állateledelekről), valamint azok összetevőiről, hatásairól és felhasználási lehetőségeiről, illetve ajánlja azokat. Nyomon követi az ezen a területen megvalósuló fejlesztéseket és trendeket.
Feladata az egyes drogériai termékek jellemzőinek és használatának ismertetésén túl a vásárlók érdeklődésének felkeltése, valamint a termékek bemutatása. A drogerista elősegíti a vevő igényeihez igazodó vásárlást.

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!