SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

RAKTÁROS KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

RAKTÁROS RÉSZSZAKMÁRA FELKÉSZÍTŐ SZAKMAI OKTATÁS

Az alapszakma neve: Logisztikai technikus
A részszakma száma: 5 1041 15 06
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

Véredben van a rendre való igény és a csapatmunka? Szeretnél szerepet vállalni a raktározás világában és elhelyezkedni raktárkezelőként, raktármenedzserként vagy logisztikai koordinátorként vállalatoknál? Jelentkezz Raktáros képzésünkre és szerezz piacképes szakmát.

University Home Page Services

A tanfolyam során olyan szakmai ismereteket és készségeket szerezhetsz meg, amelyek segítenek abban, hogy hatékonyan és biztonságosan végezd a raktározással kapcsolatos feladatokat. Nálunk, a képzés elméleti részében megismerheted a raktározási folyamatokat, az informatikai rendszerek használatát, a készletkezelést, a csomagolást, a logisztikát és az áruátvételi folyamatokat. Megtanulhatod az áruk címkézését, tárolását, rendezését, valamint az anyagmozgatás és anyagkezelés biztonsági előírásait és eljárásait. A képzés gyakorlati részében pedig lehetőséged lesz valós raktári környezetben történő tapasztalatszerzésre, ahol a megszerzett ismereteket gyakorlatban alkalmazhatod.

A megfelelő minőségű raktározás során számos olyan feladat van, amelyek elvégzése különféle képességeket, végzettséget és felkészültséget kíván meg. Ezért ha nem vagy elég felkészült, az akadályozhatja a hatékony és gyors munkavégzést.

Raktáros szakemberként a telephelyeken, raktárakban ellenőrzöd és koordinálod a raktárban folyó munkákat. Gondoskodsz az új termékek felcímkézéséről, az áruk áthelyezéséről, csoportosításáról stb. Közreműködsz a készletezési és leltározási folyamatokban, a nyilvántartási és információs rendszer működtetésében, valamint az anyagok szakszerű tárolásának megszervezésében és az anyag- és áruszállítás irányításában.

A raktározás területén segíted és a szakmai vezető irányításával ellátod a be- és kitárolás munkafolyamatait, az anyag átvételét és kiadását, elvégzed a komissiózás és az expediálás műveleteit. Kezeled a kézi árumozgató eszközöket, a raktári szoftvereket és kapcsolódó egységeiket (pl. vonalkódleolvasót használsz).

A képzés célja

A raktáros felelősséggel és szakszerűen lássa el a raktárosi feladatokat telephelyeken és raktárakban. Értsen az új termékek felcímkézéséhez, az áruk áthelyezéséhez, csoportosításához, a be- és kitároláshoz, tudja a komissiózás és az expediálás műveleteit. Legyen képes kezelni a kézi árumozgató eszközöket, a raktári szoftvereket és kapcsolódó egységeiket (pl. vonalkódleolvasót használ). Munkáját szakmai vezetője irányításával vagy iránymutatása alapján önállóan lássa el.

Képzés célcsoportja
  • Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező jelentkezők, akik a logisztika iránt érdeklődnek, és raktárosként szeretnének elhelyezkedni.
Betölthető munkakörök
  • FEOR 9223 Rakodómunkás
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. április 13.

Becsatlakozási határidő:
2024. június 22.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
90.000 Ft helyett 70.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában,  hétvégi napokra szervezzük, 9 ésl 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3 hónap

A képzés tananyagegységei

  • Raktározási alapok
  • Raktári tárolás és anyagmozgatás

Szakmai gyakorlat
100 órás. A résztvevő az alábbiak szerint alkalmas raktárban, telephelyen töltheti le: A raktárban legalább 20 különböző árucikk jelenjen meg, cikkenként minimum 3-3 termékkel, egységcsomagolásban. A raktárkészletnek nem szükséges valós termékekből állnia, de egyedi cikkszámmal és vonalkóddal kell rendelkezniük.
A szakmai gyakorlat teljesítéséről a gyakorlat helyszínéül szolgáló szervezet igazolást állít ki. A nyomtatványt a felnőttképző bocsátja rendelkezésre. A dokumentum leadása legkésőbb a képzés utolsó napja.
A szakmai gyakorlat (amennyiben a tanulmányainak megfelelő szervezetben foglalkoztatott) letöltöttnek tekintendő, és korábbi tanulmányok, gyakorlat beszámítása alapján a résztvevő felmentést kap a szakmai gyakorlat teljesítése alól. Ennek igazolásául a szerződését be kell nyújtani.

Gyakorlati együttműködő partnerünk többek között a: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

spar-logo-szines

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános)

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS RAKTÁROS KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

VARGA VIVIEN

VARGA VIVIEN

Oktatásszervező

E-mail: varga.vivien@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 528 4852

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy Raktáros?

A raktáros a telephelyeken és raktárakban ellenőrzi és koordinálja a raktárban folyó munkákat. Gondoskodik az új termékek felcímkézéséről, az áruk áthelyezéséről, csoportosításáról stb. Közreműködik a készletezési és leltározási folyamatokban, a nyilvántartási és információs rendszer működtetésében, valamint az anyagok szakszerű tárolásának megszervezésében és az anyag- és áruszállítás irányításában. Raktározás területén segíti és szakmai vezetője irányításával ellátja a be- és kitárolás munkafolyamatait, az anyag átvételét és kiadását, elvégzi a komissiózás és az expediálás műveleteit. Kezeli a kézi árumozgató eszközöket, a raktári szoftvereket és kapcsolódó egységeiket (pl. vonalkódleolvasót használ).

A raktározás és logisztika rengeteg iparágban jelen van, például a kereskedelem, a gyártás, a logisztikai szolgáltatások és az e-kereskedelem területén. A raktáros képzés elvégzése széleskörű munkalehetőségeket teremthet számodra és lehetőséget ad arra, hogy a jövőben változatos iparágakban dolgozz. Gyere és jelentkezz Raktáros tanfolyamunkra és gondoskodj a raktározás gördülékenységéről!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!