SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

GYORSÉTTERMI ELADÓ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

GYORSÉTTERMI ELADÓ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 10133008
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

1 KÉPZÉS 2 TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégeztével egy ajándék tanúsítványt is kézhez vehetsz:

University Home Page Services

Pörgős, vidám, energikus személyiség vagy és szívesen választanál egy népszerű szakmát, amellyel könnyen és gyorsan el tudsz majd helyezkedni? Jelentkezz Gyorséttermi eladó képzésünkre és sajátíts el új készségeket a vendéglátásban.

Nálunk olyan szakmai tudást és készségeket szerezhetsz, amelyek elengedhetetlenek a sikeres gyorséttermi eladói pozíció betöltéséhez. 

A képzés fókuszában olyan fontos területek állnak, mint az ételszerviz technikái, az ügyfélszolgálati készségek, a pénzügyi kezelés, valamint a higiénia és élelmiszerbiztonsági előírások. Emellett lehetőséged lesz gyakorlati tapasztalatokat szerezni és csapatmunkában részt venni, ami segít abban, hogy magabiztosan és sikeresen működj a gyorséttermi környezetben és lehetőséget teremts a sikeres karrierépítésre ezen a területen.

A gyorséttermi eladók feladata kettős: egyrészt korlátozott választékban, rendelésre készítenek ételeket és italokat, amelyek egyszerűen előállíthatóak és kevés alapanyagot igényelnek. Másrészt, a már készen kapott ételek és italok gyors és hatékony kiszolgálása is a feladataik közé tartozik.

Ezen felül részt vesznek a konyhai kiegészítő tevékenységekben is. Ez magában foglalja az alapanyagok előkészítését, a sütőkben, főzőedényekben történő ételek melegen tartását, valamint a tisztaság és a rend fenntartását a munkaterületen. Tehát fontos szereplők a gyorsétkeztető üzletek működésében, akiknek feladatai kiterjednek az ételek és italok előkészítésétől a vendégek kiszolgálásáig, miközben biztosítják a környezet tisztaságát és az üzlet gördülékeny működését. Ez a szakma nem csak a gyorsaságot és hatékonyságot, hanem a vendégközpontúságot és a minőségi szolgáltatást is előtérbe helyezi.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik a gyorséttermi egységekben, felügyelet mellett, képesek a szakmai követelményekben megfogalmazott feladatok ellátására, illetve akik a vendéglátás dinamikus világában vállalják, hogy a gyorsétkeztetést bonyolító üzletekben étellel és itallal szolgálják ki a vendégeket. Ezek a képzett szakemberek nem csupán egyszerűen ételt és italt szolgálnak fel a vendégeknek, hanem kulturált, udvarias és szakértő módon teszik ezt.

Képzés célcsoportja
 • Akik érdeklődnek a gyorséttermi vendéglátás iránt.

 • Akik az étteremiparban szeretnének elhelyezkedni, és szakmai tapasztalatot szerezni.
 • Akik új kihívásokat keresnek, és szeretnék átirányítani karrierjüket a gyorséttermi vendéglátás felé.  

Betölthető munkakörök
 • FEOR 9235 Gyorséttermi eladó (Gyorsétel készítő és eladó, Hidegbüfé eladó)
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. augusztus 10.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
50.000 Ft helyett 40.000 Ft

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk.

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes.

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
1 hónap

A Gyorséttermi eladó képzés tananyagegységei

 • Ügyfélszolgálat és kommunikáció
 • Rendelésfelvétel
 • Pénzügyi kezelés és pénztárgép használat
 • Higiénia és élelmiszerbiztonság
 • Speciális szituációk
 • Stresszkezelés és csapatmunka
 • Takarítás, mosogatás
 • Nyersanyag előkészítés: hús, zöldség, tojás, stb.
 • Gépek, eszközök kezelése
 • Berendezések karbantartása, tisztítása
 • Panaszkezelés
 • Vészhelyzeti eljárások
 • Marketing és értékesítési ismeretek

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános), valamint egészségügyi alkalmassági igazolás, amit a lakhely szerinti Foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS GYORSÉTTERMI ELADÓ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

VARGA VIVIEN

VARGA VIVIEN

Oktatásszervező

E-mail: varga.vivien@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 528 4852

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Milyen feladatokat lát el egy gyorséttermi eladó?

Mint gyorséttermi eladó, fő feladatod az étterembe érkező vendégek gyors és hatékony kiszolgálása. Ehhez szükséges a jó kommunikációs készség, hogy udvariasan tudj kommunikálni a vendégekkel és figyelmes, segítőkész legyél velük szemben. A gyorséttermi környezet gyors tempót követel, ezért fontos, hogy képes legyél gyorsan reagálni és eredményes munkát végezni nyomás alatt. Sok gyorsétterem rendelkezik informatikai rendszerekkel a rendelések kezelésére és a készlet nyomon követésére, ezért hasznos lehet, ha rendelkezel alapvető számítógépes ismeretekkel. Munkád során fontos, hogy tisztában legyél az élelmiszerek biztonságos kezelésével és az éttermi higiéniai előírásokkal is.

Az éttermi környezet általában csapatmunkát igényel, így fontos, hogy képes legyél együttműködni másokkal és részt vállalj a csapatmunkában, hogy biztosítsd az étterem zavartalan működését és a vendégek elégedettségét. Emellett a gyorséttermek gyakran hosszú nyitvatartással rendelkeznek, és lehet, hogy változó műszakokban kell dolgoznod, ezért rugalmasnak kell lenned a munkaidőd tekintetében.

A nálunk szerzett tudás segíteni fog abban, hogy sikeresen és hatékonyan teljesíts a gyorséttermi vendéglátás területén, és magabiztosan végzed majd el az eladói feladatokat. Válaszd a Gyorséttermi eladó képzésünket, és lépj a gyorséttermi vendéglátás világába, ahol szakmai siker és kiválóság vár rád!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!