123RF

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzés

A munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzése, illetve a képzés során megszerezhető tudás elengedhetetlenné vált nem csak a versenyszférában, hanem a hatósági munkavégzés során is. Erős igény mutatkozik a piaci szereplők körében a munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző munkakör tekintetében a szakmai végzettséggel rendelkező munkavállalók iránt, hiszen ezen munkakörök a munkavégzés során már nem választhatók szét. Ezek a munkavállalók fontos szerepet töltenek be a vállalkozásoknál, mivel a társadalombiztosítási és bérügyi kérdések kiemelt feladatot jelentenek minden cég életében. A munkakört betöltő fontos kapocs a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között. Az ezzel járó munka nagy felelősséget és komoly, megalapozott, illetve naprakész tudást igényel.

A képzés célja
A munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző legyen képes kapocs lenni a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között a társadalombiztosítási és bérügyi kérdésekben. Értsen a HR-feladatok, a bérszámfejtési és társadalombiztosítási feladatok ellátásához.

Képzés célcsoportja
Érettségivel vagy felsőfokú végzettséggel és pénzügyi, vagy számviteli vagy adózási vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlattal rendelkező jelentkezők, akik a versenyszférában és a hatósági munkavégzés során társadalombiztosítási és bérügyi kérdésekben kívánnak összekötő szerepet betölteni a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között.

Betölthető munkakörök

Jelentkezem/Érdeklődöm

Képzés

Képzési napok
A képzést hétvégi napokra szervezzük (szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken délután), 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig tartjuk. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz tervezni.

Képzési idő
6 hónap

A Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzés tananyagegységei

Vizsga

A képzésben részt vett vizsgázó önállóan jelentkezik a képesítő vizsgára a képzés követelményeinek igazolásáról a Felnőttképző által kiállított tanúsítvánnyal egy független akkreditált vizsgaközpontban. A sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít.
A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

Feltételek

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
1. Érettségi végzettség, legalább három év pénzügyi vagy számviteli vagy adózási vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat és szakmai előképzettség:

2. Felsőfokú végzettség és szakmai gyakorlat: legalább két év pénzügyi vagy számviteli vagy adózási vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat, kivéve a gazdaságtudományok képzési területhez tartozó szakon szerzett végzettség.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt felmentjük.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Képzés helyszíne: Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

    Képzés kezdete: 2023. december 16.

Részvételi díj

A képzés díja

160.000 Ft *

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

* Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Szarvas Krisztina

Szarvas Krisztina

Ügyvezető

Telefon: +36-20-359-5929
E-mail: info@pszichologuskepzo.hu

Pünkösdi Mónika

Pünkösdi Mónika

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-220-0592
E-mail: punkosdi.monika@pszichologuskepzo.hu