123RF

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzés

A munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzése, illetve a képzés során megszerezhető tudás elengedhetetlenné vált nem csak a versenyszférában, hanem a hatósági munkavégzés során is. Erős igény mutatkozik a piaci szereplők körében a munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző munkakör tekintetében a szakmai végzettséggel rendelkező munkavállalók iránt, hiszen ezen munkakörök a munkavégzés során már nem választhatók szét. Ezek a munkavállalók fontos szerepet töltenek be a vállalkozásoknál, mivel a társadalombiztosítási és bérügyi kérdések kiemelt feladatot jelentenek minden cég életében. A munkakört betöltő fontos kapocs a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között. Az ezzel járó munka nagy felelősséget és komoly, megalapozott, illetve naprakész tudást igényel.

A képzés célja
A munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző legyen képes kapocs lenni a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között a társadalombiztosítási és bérügyi kérdésekben. Értsen a HR-feladatok, a bérszámfejtési és társadalombiztosítási feladatok ellátásához.

Képzés célcsoportja
Érettségivel vagy felsőfokú végzettséggel és pénzügyi, vagy számviteli vagy adózási vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlattal rendelkező jelentkezők, akik a versenyszférában és a hatósági munkavégzés során társadalombiztosítási és bérügyi kérdésekben kívánnak összekötő szerepet betölteni a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között.

Betölthető munkakörök

Jelentkezem/Érdeklődöm

Képzés

Képzési napok
A képzést hétvégi napokra szervezzük (szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken délután), 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig tartjuk. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz tervezni.

Képzési idő
4 hónap

A Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzés tananyagegységei

Vizsga

A képzésben részt vett vizsgázó önállóan jelentkezik a képesítő vizsgára a képzés követelményeinek igazolásáról a Felnőttképző által kiállított tanúsítvánnyal egy független akkreditált vizsgaközpontban. A sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. ((Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítőt (EUROPASS) is igényelhető.)
A vizsgadíjat a vizsgaközpont határozza meg.
Ajánlott vizsgaközpontok:
https://vizsgakozpont.ikk.hu/?examId=122

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
1. Érettségi végzettség, legalább három év pénzügyi, vagy számviteli, vagy adózási, vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat és szakmai előképzettség:

2. Felsőfokú végzettség és szakmai gyakorlat: legalább két év pénzügyi, vagy számviteli, vagy adózási, vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat, kivéve a gazdaságtudományok képzési területhez tartozó szakon szerzett végzettség.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Tervezés alatt állnak.

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Pünkösdi Mónika

Pünkösdi Mónika

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-220-0592
E-mail: punkosdi.monika@pszichologuskepzo.hu