123RF

Ingatlankezelő szakmai képzés

Az ingatlankezelő alapvetően a lakások, üzletek, irodák bérbeadásával, a létesítmények gazdálkodásával foglalkozik. Az ingatlankezelés azonban természetszerű kapcsolatot tételez az ingatlanfejlesztéshez, illetve az ingatlan fenntartásához szükséges karbantartáshoz, felújításhoz. Az ingatlankezelés, a létesítménygazdálkodás komplex szolgáltatást jelent, több szakterülethez való hozzáértést igényel és menedzsment szemléletet. A szakmai ismerethez párosulnia kell gyakorlati tudásnak műszaki, gazdálkodási, marketing, jogi területen, és az ingatlankezelőnek elkötelezettnek kell lennie az ingatlan üzemeltetésének eredményessége és a partnerekkel való korrekt együttműködés iránt.

A képzés célja
Az Ingatlankezelő szakképesítést megszerzők alkalmassá válnak tervajánlatot készíteni az ingatlan fenntartására, fejlesztésére, hasznosítására, ellátni egy ingatlan meghatározott hasznosítási, üzemeltetési és felügyeleti feladatait. Az ingatlankezelő a képzés elvégzésével képes lesz javaslatot készíteni a tervszerű műszaki karbantartás folyamatára, a felújítási munkálatokra; megszervezni az ezek elvégzéséhez szükséges feladatokat – együttműködve a végrehajtást végző partnerekkel. Ki tudja dolgozni és működtetni is tudja az ingatlan műszaki felügyeleti rendszerét, az ingatlan vagyonvédelmi rendszerét, felügyelni az egyéb biztonsági rendszereket. Meg kell tanulnia a közműszolgáltatókkal és hatóságokkal való kapcsolattartás módját, segíteni az épület tulajdonosát a pénzügyi és vagyonkezelési céljai elérésében. Ismerje a gazdálkodás irányításának módját, az elszámolások, riportok készítsen, támogatást nyújtson a bérlői portfólió összeállításához. Kövesse az ingatlanpiaci, jogi, műszaki (építészeti, épületgépészeti, környezetvédelmi) változásokat, lehetőségeket.

Képzés célcsoportja
Mindazok, akik a Társasházkezelő szakképesítéssel már rendelkeznek, és szeretnék magukat továbbképezni az ingatlanszakmában.

Betölthető munkakörök

Jelentkezem/Érdeklődöm

Képzés

Képzési napok
A képzést online, élő jelenléti órában hétvégi napokra szervezzük, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az előadások visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
3 hónap

Az ingatlankezelő szakmai képzés tananyagegységei

Vizsga

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szereznek, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

Feltételek

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Érettségi végzettség és Társasházkezelő szakképesítés

Egyéb feltételek:
A jelentkezőnek kell rendelkeznie számítógéppel/mobilalkalmazásokkal, internetkapcsolattal, e-mailcímmel és felhasználó szintű kezelési ismeretekkel.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt felmentjük.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

    Képzés kezdete: Tervezés alatt

Részvételi díj

A képzés díja

130.000 Ft helyett 120.000 Ft *

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

* Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Szarvas Krisztina

Szarvas Krisztina

Ügyvezető

Telefon: +36-20-359-5929
E-mail: info@pszichologuskepzo.hu