123RF

Szexuálpszichológiai konzulens online tanfolyam

Szex egyenlő tabu. Szeretnénk feloldani a tabut, ami ezt a témakört övezi. Még a már meglévő résztvevőink is gyakorta félnek a témától. Miért is? Neveltetésünk következtében szégyenkezünk nyíltan beszélni érzéseinkről, vágyainkról, nemi identitásunkról és szexuális problémáinkról. Pedig a szexualitás életünk egyik vezető eleme. Nélküle nincs fajfenntartás, nem működik a szerelem, ha pedig probléma merül fel, akkor boldogtalanok vagyunk.

Tanfolyam célja
Megismerkedhettek a nemi szerep viselkedéssel, az erotikus viselkedéssel, a szexuális magatartásformákkal, szexuális zavarokkal és terápiás lehetőségeikkel, valamint a szexusban fellépő anomáliákkal, parafíliákkal és okaikkal. Célunk, hogy képessé válhatok a párkapcsolatokban felmerülő szexuális jellegű problémák felismerésével, és a problémák rendezésének hatékony módszertanával. Szeretnénk a szexualitással kapcsolatos horizontotok bővítésének elősegítését, hogy megértőbbé válhatok esetlegesen tőletek addig idegen nemi identitással bíró személyek elfogadásában is.

Tanfolyam célcsoportja

Betölthető munkakörök
A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, saját önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Tanfolyam időtartama
6 hónap

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (szombaton vagy vasárnap) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig. Néhány héttel a tanfolyam kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok
A tanfolyam előadássorozat jellegű struktúrával bír, így nincs moduláris felépítése.

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése a képzés időtartama alatt rugalmasan történik. Egyéni érdeklődési kör alapján, az oktatásszervező útmutatása szerint.

Vizsga

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése. (Ajánlott a tanfolyamra történő jelentkezés előtt a Pszichológiai Konzulens tanfolyam elvégzése, biztosítva ezzel az alapok megszerzését.)

Előzetesen megszerzett tudás
Lásd. gyakorlati idő teljesítése.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

    Képzés kezdete: 2024. április 6.

Részvételi díj

Egy összegű befizetés esetén
158.000 Ft helyett

130.000 Ft

Kedvezmény

28.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 158.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

25.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a tanfolyam vezetőjét további információkért!

Nagy Eszter

Ghdamssi-Nagy Eszter

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-314-9856
E-mail: nagy.eszter@pszichologuskepzo.hu