Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó tréner/tréning tanfolyam

Sokunkat gyakorta becsapják, megalázzák, és nem rendelkezünk olyan megoldási képletekkel, melyeket biztonságosan tudnánk használni. Sokunk nem talál partnert, vagy nem tud/mer ismerkedni, félünk konfrontálódni, és ha megbántanak őket – mivel nincs megfelelő eszköz- és fegyvertárunk, hogy visszavágjunk –, csak a megalázottság érzése marad bennünk. A tanfolyam ezen felmerülő problémákra nyújthat megoldást.

Tanfolyam célja
Tanfolyamunk tervezésével az volt a célunk, hogy a résztvevők képesek legyenek a lélek “hadszínterein”, azaz a munkahelyen, a családban, vagy a párkapcsolatban – a mai magyar társadalmi szocializációs és kulturális követelményeinek megfelelően – kommunikálni és a tanfolyamon elsajátított problémamegoldási képletekkel a környezetükkel sikeresebb interakciókat lebonyolítani.

Az elméleti és a gyakorlati tanfolyam során a pszichológia lélektani motivációs eszközeinek használatába nyertek alapfokú betekintést, képessé válhattok az emberi reakciók alapszintű elemzésére és ennek birtokában a megfelelő válaszadásra. Igyekszünk megtanítani Titeket, hogyan menedzseljétek önmagatokat, hogyan érhetitek el céljaitokat. A mi résztvevőink legyenek sikeresek, pozitívak, kiműveltek a témában, és ne lehessen becsapni őket!

Tanfolyam célcsoportja

Betölthető munkakörök
A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

Oktatás

Tanfolyam időtartama
1 félév (a beosztástól függően 6-7 hónap két részre osztva).

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (főképp szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig. Néhány héttel a tanfolyam kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok
A tanfolyam előadássorozat jellegű struktúrával bír, így nincs moduláris felépítése.

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése helyben történik. Cégünk meghívására minden szakterületről jeles előadók és gyakorlati szakemberek érkeznek. Így biztosítjuk a gyakorlati lehetőséget. Ezen kívül terepen eltöltött gyakorlatot is befogad intézményünk (pszichiátrián, büntetés végrehajtási intézményben, stb.), tehát szabadon is kiválaszthatod saját érdeklődési, ismeretségi körödből a gyakorlat helyszínét. Önállóan választott gyakorlati helyszínhez kísérő dokumentumot, azaz formanyomtatványt biztosítunk a kérésedre. Ezen kívül elismerünk előző tanulmányok során teljesített tanegységeket, vagy gyakorlatot is és a nálunk azonos tanegységekre, vagy gyakorlatra mentességet tudsz kérni írásban. Ehhez a végzettséget igazoló okmányt, vagy a leckekönyvet kérjük, hozd majd magaddal.

Vizsga

Vizsgadíj
2 vagy 4 részletben történő fizetéssel, mely ütemezésének egyeztetése – egyénre szabottan – a beiratkozáskor történik.

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése. (Ajánlott a tanfolyamra történő jelentkezés előtt a Pszichológiai Konzulens tanfolyam elvégzése, biztosítva ezzel az alapok megszerzését.)

Előzetesen megszerzett tudás
Lásd. gyakorlati idő teljesítése.

Aktuális tanfolyamok

Részvételi díj

Egy összegű befizetés esetén
98.000 Ft helyett

89.000 Ft

Kedvezmény

9.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 98.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

20.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a tanfolyam vezetőjét további információkért!

Kovács Krisztián

Kovács Krisztián

Oktatási igazgató

Telefon: +36-20-359-5917
E-mail: kovacs.krisztian@pszichologuskepzo.hu