123RF

Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó tréner tanfolyam

Sokunkat gyakorta becsapják, megalázzák, és nem rendelkezünk olyan megoldási képletekkel, melyeket biztonságosan tudnánk használni. Sokunk nem talál partnert, vagy nem tud/mer ismerkedni, félünk konfrontálódni, és ha megbántanak őket – mivel nincs megfelelő eszköz- és fegyvertárunk, hogy visszavágjunk –, csak a megalázottság érzése marad bennünk. A tanfolyam ezen felmerülő problémákra nyújthat megoldást.

Tanfolyam célja
Tanfolyamunk tervezésével az volt a célunk, hogy a résztvevők képesek legyenek a lélek “hadszínterein”, azaz a munkahelyen, a családban, vagy a párkapcsolatban – a mai magyar társadalmi szocializációs és kulturális követelményeinek megfelelően – kommunikálni és a tanfolyamon elsajátított problémamegoldási képletekkel a környezetükkel sikeresebb interakciókat lebonyolítani.

Az elméleti és a gyakorlati tanfolyam során a pszichológia lélektani motivációs eszközeinek használatába nyertek alapfokú betekintést, képessé válhattok az emberi reakciók alapszintű elemzésére és ennek birtokában a megfelelő válaszadásra. Igyekszünk megtanítani Titeket, hogyan menedzseljétek önmagatokat, hogyan érhetitek el céljaitokat. A mi résztvevőink legyenek sikeresek, pozitívak, kiműveltek a témában, és ne lehessen becsapni őket!

Tanfolyam célcsoportja

Betölthető munkakörök
A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Tanfolyam időtartama
1 félév (a beosztástól függően 6-7 hónap két részre osztva).

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (főképp szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig. Néhány héttel a tanfolyam kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok
A tanfolyam előadássorozat jellegű struktúrával bír, így nincs moduláris felépítése.

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése helyben történik. Cégünk meghívására minden szakterületről jeles előadók és gyakorlati szakemberek érkeznek. Így biztosítjuk a gyakorlati lehetőséget. Ezen kívül terepen eltöltött gyakorlatot is befogad intézményünk (pszichiátrián, büntetés végrehajtási intézményben, stb.), tehát szabadon is kiválaszthatod saját érdeklődési, ismeretségi körödből a gyakorlat helyszínét. Önállóan választott gyakorlati helyszínhez kísérő dokumentumot, azaz formanyomtatványt biztosítunk a kérésedre. Ezen kívül elismerünk előző tanulmányok során teljesített tanegységeket, vagy gyakorlatot is és a nálunk azonos tanegységekre, vagy gyakorlatra mentességet tudsz kérni írásban. Ehhez a végzettséget igazoló okmányt, vagy a leckekönyvet kérjük, hozd majd magaddal.

Vizsga

Vizsgadíj
2 vagy 4 részletben történő fizetéssel, mely ütemezésének egyeztetése – egyénre szabottan – a beiratkozáskor történik.

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése. (Ajánlott a tanfolyamra történő jelentkezés előtt a Pszichológiai Konzulens tanfolyam elvégzése, biztosítva ezzel az alapok megszerzését.)

Előzetesen megszerzett tudás
Lásd. gyakorlati idő teljesítése.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális tanfolyamok

Részvételi díj

Egy összegű befizetés esetén
98.000 Ft helyett

89.000 Ft

Kedvezmény

9.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 98.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

20.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a tanfolyam vezetőjét további információkért!

Spiller Mariann

Spiller Mariann

Ügyvezető

Telefon: +36-20-314-9856
E-mail: eloadas@pszichologuskepzo.hu