123RF

Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó tréner online tanfolyam

Sokunkat gyakorta becsapják, megalázzák, és nem rendelkezünk olyan megoldási képletekkel, melyeket biztonságosan tudnánk használni. Sokunk nem talál partnert, vagy nem tud/mer ismerkedni, félünk konfrontálódni, és ha megbántanak őket – mivel nincs megfelelő eszköz- és fegyvertárunk, hogy visszavágjunk –, csak a megalázottság érzése marad bennünk. A tanfolyam ezen felmerülő problémákra nyújthat megoldást.

Tanfolyam célja
Tanfolyamunk tervezésével az volt a célunk, hogy a résztvevők képesek legyenek a lélek „hadszínterein”, azaz a munkahelyen, a családban, vagy a párkapcsolatban – a mai magyar társadalmi szocializációs és kulturális követelményeinek megfelelően – kommunikálni és a tanfolyamon elsajátított problémamegoldási képletekkel a környezetükkel sikeresebb interakciókat lebonyolítani.

Az elméleti és a gyakorlati tanfolyam során a pszichológia lélektani motivációs eszközeinek használatába nyertek alapfokú betekintést, képessé válhattok az emberi reakciók alapszintű elemzésére és ennek birtokában a megfelelő válaszadásra. Igyekszünk megtanítani Titeket, hogyan menedzseljétek önmagatokat, hogyan érhetitek el céljaitokat. A mi résztvevőink legyenek sikeresek, pozitívak, kiműveltek a témában, és ne lehessen becsapni őket!

Tanfolyam célcsoportja

Betölthető munkakörök
A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Tanfolyam időtartama
6 hónap

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (szombaton vagy vasárnap) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig. Néhány héttel a tanfolyam kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok
A tanfolyam előadássorozat jellegű struktúrával bír, így nincs moduláris felépítése.

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése a képzés időtartama alatt rugalmasan történik. Egyéni érdeklődési kör alapján, az oktatásszervező útmutatása szerint.

Vizsga

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése. (Ajánlott a tanfolyamra történő jelentkezés előtt a Pszichológiai Konzulens tanfolyam elvégzése, biztosítva ezzel az alapok megszerzését.)

Előzetesen megszerzett tudás
Lásd. gyakorlati idő teljesítése.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

    Képzés kezdete: 2024. március 23.

Részvételi díj

Egy összegű befizetés esetén
158.000 Ft helyett

130.000 Ft

Kedvezmény

28.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 158.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

25.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a tanfolyam vezetőjét további információkért!

Nagy Eszter

Ghdamssi-Nagy Eszter

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-314-9856
E-mail: nagy.eszter@pszichologuskepzo.hu