123RF

Marketingpszichológia tanfolyam

A marketing központi eleme a fogyasztó. Szűkebb értelemben a marketing olyan vállalati tevékenység, amely a vevők, felhasználók, ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, kialakítja az árakat, megszervezi az értékesítést és befolyásolja a vásárlókat. Tágabb értelemben a marketing a vállalkozás egészére kiterjedő filozófia.

A marketing szempontjából a vállalkozás számára a piac folyamatosan változó értékesítési lehetőséget jelent. A piaci szereplőket – eladókat, vevőket, fogyasztókat, ügyfeleket – és a közöttük fennálló kapcsolatokat, működési elveket foglalja magába.

A tanfolyam célja
Megismertetni a résztvevőkkel a vállalkozások által alkalmazott marketing elemeket, azok jellegzetes vonásait. Módszertani útmutatást adni a marketing tervezéséhez alap szinten. Kiemelten kezelni az elemzés módszereinek gyakorlati alkalmazását és a környezethez illeszkedő marketingeszközök kialakítását, saját vállalkozásba való beillesztését. A tanfolyam résztvevői megismerkednek a marketingkommunikáció pszichológiai sajátosságaival, mint a gazdasági érdekek szolgálatában álló közlés sajátosságaival.

Tanfolyam célcsoportja

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Tanfolyam időtartama
2 hónap

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat hetente, kéthetente, egy alkalommal (főképp szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig. Néhány héttel az előadás kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Vizsga

Vizsgadíj
A vizsga díja legkésőbb a vizsga időpontja előtt 7 nappal fizetendő.

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális tanfolyamok

Tervezés alatt

Részvételi díj

Egy összegű befizetés esetén
98.000 Ft helyett

89.000 Ft

Kedvezmény

9.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 98.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

20.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!