123RF

Gyermekpszichológiai konzulens online tanfolyam

Életünk legfontosabb kincse a gyermek. Nem egyformán neveltek minket. Olyan jó lenne megérteni, hogy szüleink miért viselkedtek velünk úgy, ahogy tették, szeretnénk megérteni őket és, ha valamit nem jól tettek és nekünk ezért nincs jó megoldási stratégiánk, meg szeretnénk tanulni az eszköztárat és a lehetőségeket, amivel jobb szülővé, nevelővé válhatunk.

Tanfolyam célja
Iskolánk törekvése, hogy ezzel a tanfolyammal hozzásegítse résztvevőinket, hogy értőn vehessenek részt gyermekeik, neveltjeik fejlesztésében. Képesek legyetek felmérni az egyes sérülésekre utaló jeleket (pl. diszlexia, hiperaktivitás, figyelemkoncentrációs zavar, stb.) és megfelelő szakember segítségét kérni időben.

A résztvevők elsajátítják a pszichológiai alapfogalmakat, irányokat, összefüggéseket, a diagnosztizálás lényegét, a gyermeki személyiség integrálatlansága és a felnőtt személyiség integráltsága közötti különbségeket. Megismeritek az egészséges és a patológiás személyiség közti különbségeket, melyre utaló magatartást, már gyermekkorban fontos felismerni (például lopás, hazugság, túlzott fantáziálás, stb.) Érteni fogjátok a gyermeki lélekben lezajló lelki folyamatok alapvető összefüggéseit.

Tanfolyam célcsoportja

Betölthető munkakörök
A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, saját önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Tanfolyam időtartama
6 hónap

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (főképp szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig. Néhány héttel a tanfolyam kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok
A tanfolyam előadássorozat jellegű struktúrával bír, így nincs moduláris felépítése.

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése a képzés időtartama alatt rugalmasan történik. Egyéni érdeklődési kör alapján, az oktatásszervező útmutatása szerint.

Vizsga

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése. (Ajánlott a tanfolyamra történő jelentkezés előtt a Pszichológiai Konzulens tanfolyam elvégzése, biztosítva ezzel az alapok megszerzését.)

Előzetesen megszerzett tudás
Lásd. gyakorlati idő teljesítése.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

    Képzés kezdete: 2024. március 9.

Részvételi díj

Egyösszegű befizetés esetén
158.000 Ft helyett

120.000 Ft

Kedvezmény

38.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 158.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

25.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a tanfolyam vezetőjét további információkért!

Nagy Eszter

Ghdamssi-Nagy Eszter

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-314-9856
E-mail: nagy.eszter@pszichologuskepzo.hu