123RF

Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyam

Szeretnél egészségesebben élni és táplálkozni, valamint ebben a témakörben irányt mutatni? Ha érdeklődsz az egészséges vegán életmód népszerűsítése, az étrendtervezés és az emberek támogatása iránt, akkor számodra a Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó képzés a legjobb választás.

A veganizmus olyan életstílus, amely teljesen kizárja az állati eredetű összetevőket az étrendből és más területekről is (pl.: ruházat, cipők, kozmetikai és háztartási termékek választásakor). A vegánok elutasítják a húst, halat, tejterméket, tojást, mézet és más állati eredetű árucikkeket. A vegán életmódnak többféle motivációja lehet, amely magában foglalja az etikai szempontokat (az állatok jogai és védelme), az egészségügyi előnyöket, és a fenntarthatósági kérdéseket is. A vegánok azonban eltérő módon közelíthetik meg és értelmezhetik ezt az életmódot a saját értékrendjük és élethelyzetük alapján.

A tanfolyam során megismerkedhetsz a táplálkozástudomány alapfogalmaival, és részletesen bemutatjuk, hogyan és milyen szempontok alapján állítsd össze a speciális étrendeket. Az alapoktól segítünk elsajátítani a növényi étrend alapjait, majd végigvezetünk az életmódváltási tanácsadás folyamatán. Az egészséges életmód kialakításában nem csak a táplálkozás játszik fontos szerepet, hanem a rendszeres mozgás, a megfelelő pihenés, valamint a különböző vitaminok és ásványi anyagok szerepe is kiemelkedő. Ezért megtanítjuk neked, hogyan nyújthatsz személyre szabott tanácsokat és támogatást azoknak, akik a vegán életmódra szeretnének áttérni vagy azt fenntartani. Nálunk megismered a vegán életmód fogalmát, történeti hátterét és fajtáit, valamint a növényi alapú étrend és a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok szerepét a vegán étkezésben. Emellett tisztában leszel az étrend mögötti etikai döntésekkel és megérted az egészségügyi előnyöket és kockázatokat is.
Vegán életmód és táplálkozási tanácsadóként legfontosabb feladatod az ügyfeleid állapotfelmérése (táplálkozás, egészség, mozgás, életmód szempontjai alapján), az egyedi igények kezelése, valamint a személyes konzultációk tervezése és vezetése. Emellett ismerned kell a vegán életmód aktuális trendjeit és piaci lehetőségeit, hogy hatékonyan történjen az életmódváltó folyamat.
Jelentkezz mielőbb képzésünkre, hogy segíthesd az embereket az egészséges vegán életmód kialakításában, beleértve az étkezést, a testmozgást és a kiegyensúlyozott életmód területeit.
Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó képzésünk mellé most egy AJÁNDÉK Holisztikus egészségkonzulens tanúsítványt is kapsz, amelyben az Ayurvedára épülő tanácsadást tanulhatod meg. Ez sokkal nagyobb eszköztárat nyújt számodra a segítő hivatásban, amelyet akár saját vállalkozás keretében is végezhetsz.

Tanfolyam célja
A résztvevők felkészítése arra, hogy meg tudják osztani a vegán életmódra való áttéréshez szükséges tudást és hatékonyan segíthessenek az embereknek az étrendtervezésében, valamint az egészséges vegán életmód fenntartásában.

Tanfolyam célcsoportja

Tanfolyam témái

Jelentkezem/Érdeklődöm

Képzés

A tanfolyam időtartama
2 hónap

Képzési napok
A képzést online, élő jelenléti órában hétvégi napokra szervezzük, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az előadások visszanézhetők. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Vizsga

A képzés belső, online vizsgával zárul, melynek díját a képzés díja tartalmazza.

Sikeres vizsga igazolása
A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó tanúsítványt kapnak. Külföldi tervek, munkalehetőség esetén angol nyelvű tanúsítványt is kérhető.

Feltételek

A jelentkezés feltételei
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel, valamint alapszintű számítógépes ismeretekkel.

Ajánlott képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!

Fitness instruktor szakmai képzés (10144002)

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Képzés helyszíne: Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

    Képzés kezdete: 2023. december 16.

Részvételi díj

A képzés díja egyösszegű befizetés esetén

120.000 Ft helyett 80.000 Ft *

A képzés díja részletfizetés esetén

120.000 Ft helyett 100.000 Ft *

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

Vizsgadíj
A képzés díja tartalmazza.

* A feltüntetett árak bruttó árak.

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Gémesi Zita

Gémesi Zita

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-386-2717
E-mail: gemesi.zita@pszichologuskepzo.hu