SZAKMAI KÉPZÉSEK

caret right iconÁllatorvosi asszisztens
caret right iconBiztonságszervező képzés
caret right iconBútorbolti eladó képzés
caret right iconCsoportos fitness instruktor képzés
caret right iconDajka képzés
caret right iconDemencia gondozó képzés
caret right iconDísznövénykertész képzés
caret right iconDrogerista képzés
caret right iconÉlelmiszer-eladó képzés
caret right iconFakitermelő képzés
caret right iconFalusi turizmus szolgáltató képzés
caret right iconFalusi vendéglátó képzés
caret right iconFitness instruktor képzés
caret right iconGyorséttermi eladó
caret right iconIngatlankezelő képzés
caret right iconIngatlanközvetítő képzés
caret right iconIngatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés
caret right iconJátékbolti eladó képzés
caret right iconKulturális rendezvény szervezője képzés
caret right iconKutyakozmetikus képzés
caret right iconLakott-területi fakitermelő képzés
caret right iconMunkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés
caret right iconMűszaki eladó képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconPedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) képzés
caret right iconRaktárvezető képzés
caret right iconRuházati eladó képzés
caret right iconSzemély- és vagyonőr képzés
caret right iconTársasházkezelő képzés
caret right iconÜzletvezető képzés
caret right iconVállalkozási mérlegképes könyvelő képzés
caret right iconVegyi áru eladó képzés
caret right iconVirágkötő és virágkereskedő képzés
caret right iconZöldség- és gyümölcstermesztő képzés

MUNKAERŐ-GAZDÁLKODÁSI ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

MUNKAERŐ-GAZDÁLKODÁSI ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ SZAKMAI KÉPZÉS

A szakképesítés száma: 04175001
Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

University Home Page Services

Szeretnél emberi erőforráshoz kapcsolódó feladatokat ellátni, a munkaerőpiac és a társadalombiztosítási rendszer területére specializálódva? Rendelkezel megfelelő előképzettséggel, illetve szakmai gyakorlattal? Jelentkezz Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzésünkre.

Számodra ez a megfelelő szakma, ha igazán izgalmas munkakörre vágysz, és szívesen fejlesztenéd szakmai képességeidet és tapasztalataidat.

Tanfolyamunkon olyan tudást szerezhetsz, amellyel képes leszel hatékonyan kezelni a munkaerőpiaci folyamatokat, megfelelően alkalmazni a munkaerő-szervezési eszközöket, valamint pontosan és megbízhatóan intézni a társadalombiztosítási ügyeket.

Ez a képzettség számos foglalkoztatási lehetőséget kínál, például munkaerő-gazdálkodási szakértő, HR-szakember vagy társadalombiztosítási ügyintéző pozícióban.

A képzés célja

A munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző legyen képes kapocs lenni a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között a társadalombiztosítási és bérügyi kérdésekben. Értsen a HR-feladatok, a bérszámfejtési és társadalombiztosítási feladatok ellátásához.

A munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzés, illetve a képzés során megszerezhető tudás elengedhetetlenné vált nem csak a versenyszférában, hanem a hatósági munkavégzés során is. Erős igény mutatkozik a piaci szereplők körében a munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző munkakör tekintetében a szakmai végzettséggel rendelkező munkavállalók iránt, hiszen ezen munkakörök a munkavégzés során már nem választhatók szét. Ezek a munkavállalók fontos szerepet töltenek be a vállalkozásoknál, mivel a társadalombiztosítási és bérügyi kérdések kiemelt feladatot jelentenek minden cég életében. A munkakört betöltő fontos kapocs a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között. Az ezzel járó munka nagy felelősséget és komoly, megalapozott, illetve naprakész tudást igényel.

Képzés célcsoportja

Érettségivel vagy felsőfokú végzettséggel és pénzügyi, vagy számviteli vagy adózási vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlattal rendelkező jelentkezők, akik a versenyszférában és a hatósági munkavégzés során társadalombiztosítási és bérügyi kérdésekben kívánnak összekötő szerepet betölteni a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között.

Betölthető munkakörök
 • FEOR 4122 Bérelszámoló
 • FEOR 3520 Munkaerő-piaci szolgáltatási ügyintéző
agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. szeptember 14.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
160.000 Ft

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk

* A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Képzési napok
A képzést (élő) online formában, hétvégi napokra szervezzük, 9 és 17 óra között tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
6 hónap

A Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzés tananyagegységei

 • HR ismeretek
 • Bérszámfejtési ismeretek
 • Társadalombiztosítási ismeretek

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk. A képzés díja a vizsgadíjat nem tartalmazza. Az akkreditált vizsgaközpontnál történő vizsga díját az adott vizsgaszervező határozza meg.

Előírt vizsgatevékenységek
A képesítő vizsga vizsgatevékenységeit a programkövetelmény tartalmazza.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

1. Érettségi végzettség, legalább három év pénzügyi vagy számviteli vagy adózási vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat és szakmai előképzettség:

 • 5 0411 09 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakma vagy
 • 5 0411 09 02 Vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakma vagy
 • Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés vagy
 • Vállalkozási és bérügyintéző szakképesítés vagy
 • Vállalkozási ügyintéző szakképesítés vagy
 • Vállalkozási ügyintéző részszakképesítés vagy
 • Közgazdaság szakmacsoportba tartozó felsőfokú szakképzésben szerzett OKJ szakképesítés/szakképesítés-elágazás

2. Felsőfokú végzettség és szakmai gyakorlat: legalább két év pénzügyi vagy számviteli vagy adózási vagy munkaügyi területen szerzett (igazolt) gyakorlat, kivéve a gazdaságtudományok képzési területhez tartozó szakon szerzett végzettség.

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkező felmenthető.

JELENTKEZÉS MUNKAERŐ-GAZDÁLKODÁSI ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

PÜNKÖSDI MÓNIKA

PÜNKÖSDI MÓNIKA

Oktatásszervező

E-mail: punkosdi.monika@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 220 0592

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Mit fogsz tanulni  képzésen, milyen feladatok ellátására készít fel?

Szakavatott oktatóinknak köszönhetően elsajátíthatod a társadalombiztosítási rendszer működésének alapjait, valamint a kapcsolódó jogi, adminisztratív és ügyintézési feladatokat.

Többek között olyan témaköröket ismerhetsz meg, mint a munkajog, a munkaerő-gazdálkodás, a bérszámfejtés, a munkavállalók és munkáltatók jogai és kötelezettségei, a társadalombiztosítási ügyek intézése, a járulékok és adók, valamint a szociális biztonsági ellátások (pl.: nyugdíj, családtámogatás, szociális segélyek, balesetbiztosítás, stb.), a foglalkoztatás és munkaerő-szervezés alapelveit, valamint a munkaügyi jogszabályokat és előírásokat. Emellett a képzés olyan ismereteket és készségeket ad, amelyek segítségével kezelheted a munkaerőforrásokat (munkaerőtervezés, toborzás, kiválasztás, fejlesztés, motiváció és megtartás), a munkaszerződések és egyéb munkaügyi dokumentumok elkészítését, a bérszámfejtést, a társadalombiztosítási feladatok ellátását.

Munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintézőként különféle kihívásokkal találkozhatsz, amelyek segítenek fejlődni és motiváltnak maradni a munkádban. Ezek többek között a jogszabályi változások kezelése, az ügyféligények kielégítése, a bonyolult ügyek kezelése, a határidők betartása.

Munkád változatos és érdekes lesz, számos feladatkörrel, ami olyan előnyöket kínál (társadalmi hasznosság, szakmai fejlődési lehetőségek, sokoldalú karrierlehetőség), amelyek miatt vonzóvá válik számodra és érdemes lehet választanod ezt a foglalkozást. Gyere és végezd el nálunk a Munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzést, ha szívesen lennél közvetítő a munkavállalók, a vezetők és a hatóságok között, különböző ügyekben (pl.: juttatások, ellátások, jogosultságok, stb.).

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!