123RF

Pszichológiai konzulens tanfolyam online

E tanfolyamot azért alkotta meg szakértői gárdánk, hogy azoknak is legyen lehetősége mélylélektani alapot szerezni, akiknek bármely oknál fogva nincs lehetőségük felsőoktatásban pszichológiát tanulni.

Mindenkinek joga van megérteni a benne lezajló lelki folyamatokat, intézményünk pedig lehetőséget biztosít erre. Saját magadon kívül a környezetedben zajló folyamatok lélektanának is helyes értelmezőjévé válhatsz. Szeretnénk széles körűen biztosítani, hogy ezzel a hiánypótló tanfolyammal legyen lehetősége mindazoknak, akik elhivatottságot éreznek felzárkózni a lélektant értők közé!

Tanfolyam célja
A tanfolyam célja, hogy mélylélektani ismereteket szerezzetek, és az alkalmazott pszichológia különböző területeibe nyerjetek betekintést. Szándékunk többek közt az is, hogy kellő megerősítést kapjatok esetlegesen a felsőfokú tanulmányaitok megkezdéséhez is.

Tanfolyam célcsoportja

Betölthető munkakörök
A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, saját önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Tanfolyam időtartama
6 hónap

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (főképp szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 14-18 óráig. Néhány héttel a tanfolyam kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Az előadások élő online kontakt órában történnek, ezért az ország minden területéről, sőt külföldről is tudjuk fogadni a jelentkezőket. A modern képzés menedzsment rendszernek köszönhetően lehetőség van az előadóknak/ oktatóknak kérdéseket feltenni, akik élőben tudnak reagálni. Amennyiben a résztvevő munka vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tudja meghallgatni az előadást az utólag visszanézheti felvételről, valamint jegyzetek is segítik az önálló felkészülést.

A tanfolyam tananyagegységei

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése a képzés időtartama alatt rugalmasan történik. Egyéni érdeklődési kör alapján, az oktatásszervező útmutatása szerint.

Vizsga

Vizsgadíj
akár 2 részletben történő fizetéssel

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális tanfolyamok

    2022. március 19.
    jelenlétet igénylő online oktatás, visszanézhető órákkal

Részvételi díj

Egy összegű befizetés esetén
138.000 Ft helyett

100.000 Ft

Kedvezmény

38.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 138.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

20.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a tanfolyam vezetőjét további információkért!

Nagy Eszter

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-314-9856
E-mail: eloadas@pszichologuskepzo.hu