123RF

Raktáros részszakmára felkészítő szakmai oktatás

A raktáros a telephelyeken és raktárakban ellenőrzi és koordinálja a raktárban folyó munkákat. Gondoskodik az új termékek felcímkézéséről, az áruk áthelyezéséről, csoportosításáról stb. Közreműködik a készletezési és leltározási folyamatokban, a nyilvántartási és információs rendszer működtetésében, valamint az anyagok szakszerű tárolásának megszervezésében és az anyag- és áruszállítás irányításában. Raktározás területén segíti és szakmai vezetője irányításával ellátja a be- és kitárolás munkafolyamatait, az anyag átvételét és kiadását, elvégzi a komissiózás és az expediálás műveleteit. Kezeli a kézi árumozgató eszközöket, a raktári szoftvereket és kapcsolódó egységeiket (pl. vonalkódleolvasót használ).

Képzés célja
A raktáros felelősséggel és szakszerűen lássa el a raktárosi feladatokat telephelyeken és raktárakban. Értsen az új termékek felcímkézéséhez, az áruk áthelyezéséhez, csoportosításához, a be- és kitároláshoz, tudja a komissiózás és az expediálás műveleteit. Legyen képes kezelni a kézi árumozgató eszközöket, a raktári szoftvereket és kapcsolódó egységeiket (pl. vonalkódleolvasót használ). Munkáját szakmai vezetője irányításával vagy iránymutatása alapján önállóan lássa el.

Képzés célcsoportja

Betölthető munkakörök

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Képzési napok
A képzést hétvégi napokra szervezzük (szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken délután), 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig tartjuk. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz tervezni.

Képzési idő
3 hónap

A képzés tananyagegységei

Szakmai gyakorlat
130 órás. A résztvevő az alábbiak szerint alkalmas raktárban, telephelyen töltheti le: A raktárban legalább 20 különböző árucikk jelenjen meg, cikkenként minimum 3-3 termékkel, egységcsomagolásban. A raktárkészletnek nem szükséges valós termékekből állnia, de egyedi cikkszámmal és vonalkóddal kell rendelkezniük.
A szakmai gyakorlat teljesítéséről a gyakorlat helyszínéül szolgáló szervezet igazolást állít ki. A nyomtatványt a felnőttképző bocsátja rendelkezésre. A dokumentum leadása legkésőbb a képzés utolsó napja.
A szakmai gyakorlat (amennyiben a tanulmányainak megfelelő szervezetben foglalkoztatott) letöltöttnek tekintendő, és korábbi tanulmányok, gyakorlat beszámítása alapján a résztvevő felmentést kap a szakmai gyakorlat teljesítése alól. Ennek igazolásául a szerződését be kell nyújtani.

Gyakorlati együttműködő partnerünk többek között a: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
SPAR logó

Vizsga

A képzésben részt vett vizsgázó önállóan jelentkezik a képesítő vizsgára a képzés követelményeinek igazolásáról a Felnőttképző által kiállított tanúsítvánnyal egy független akkreditált vizsgaközpontban. A sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. ((Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítőt (EUROPASS) is igényelhető.)
A vizsgadíjat a vizsgaközpont határozza meg.
Ajánlott vizsgaközpontok:
https://vizsgakozpont.ikk.hu/?examId=122

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános)

Aktuális képzések

    Tervezés alatt állnak.

Részvételi díj

A képzés díja

90.000 Ft helyett 70.000 Ft *

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, illetve GYED-en lévőknek

5%

* Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Sopronyi Kitti

Sopronyi Kitti

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-530-0049
E-mail: sopronyi.kitti@pszichologuskepzo.hu