123RF

Előadások

Aktuális előadások

2020. február 28.
A Trónok harca szereplőinek pszichopatológiája

Előadó: Szekeres Kristóf

A világszerte ismert, és milliók által nézett Trónok harca című kultikus sorozat főszereplőin keresztül mutatja be a neves pszichológus, Szekeres Kristóf az akár napjaink társadalmára is jellemző személyiségzavarokat.

2020. március 20.
A gyász és veszteségeink feldolgozásának lélektana

Előadó: Rakovszky Lujza

Bár a gyász és veszteségeink feldolgozása egy természetes folyamat, néha mégis a legnehezebb feladatot jelentik számunkra. De vajon milyen következményei lehetnek annak, ha ezek a veszteségek feldolgozatlanok maradnak? És honnan tudhatod egyáltalán, hogy egy veszteség feldolgozatlan maradt?

2020. április 24.
A Hellinger-i módszer családi kapcsolataink megértésében

Előadó: Mocselini Éva

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné jobban megérteni akár önmaga, akár szerettei viselkedését, elhelyezkedését, működési mechanizmusait a család rendszerén belül.

2020. május 29.
Testi betegségeink lelki okai

Előadó: Gógl Györgyi

Az már ismert tény, hogy a betegségek és lelkünk fájdalmai kapcsolatban állnak egymással. Az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi-lelki-szellemi egységként, harmonikusan funkcionálunk.

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatóak a szervező, Best-Work Kft. irodájában (1093 Budapest, Lónyay utca 41.) személyesen hétköznap 8 és 16 óra között, illetve a Ticketportal országos hálózatában.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keress minket bátran az eloadas@pszichologuskepzo.hu e-mail címen, vagy a +36-20-314-9856-os telefonszámon!

Nyílt előadások

Előadásaink nem csak diákjaink számára látogathatóak, minden érdeklődőt várunk szeretettel!