VÁLLALKOZÁSI ISMERETEK TANFOLYAM

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

VÁLLALKOZÁSI ISMERETEK TANFOLYAM

Nyilvántartási szám: B/2020/000414
Államilag nyilvántartott, tanúsítványt adó bejelentett képzés

University Home Page Services

Szeretnél vállalkozást indítani vagy vállalkozásod fejlesztésében közreműködni? Egy saját üzlet elindítása hatalmas mérföldkő, hiszen ezzel a lépéssel önállóságot vállalsz és egyedül próbálsz megbirkózni a kihívásokkal. Azonban nemcsak az a fontos, hogy elindítod, hanem az is, hogy ezt milyen módon teszed, mert rengeteg buktatója lehet ennek az izgalmas, de komplex folyamatnak.

A képzés során olyan alapvető üzleti készségeket és tudást sajátíthatsz el, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozás indításához vagy a már meglévő vállalkozásod hatékony fejlesztéséhez. Ez magában foglalja a vállalkozói gondolkodás kialakítását (pl.: kreatív problémamegoldás, innováció, önálló döntéshozatal), a piackutatást, az üzleti terv készítését, a pénzügyi menedzsmentet, az értékesítési és marketing stratégiákat, a kapcsolatkezelést és az üzleti folyamatokat, hogy megismerd a vállalkozásokkal kapcsolatos kulcsfontosságú területeket.

Szakértői segítséggel vezetünk végig a különböző vállalkozási formákon, valamint a piaci viszonyok és gazdasági jellemzők összetett dzsungelében.

A képzés célja

Az oktatási program során mélyebb betekintést nyerhetsz a vállalkozások életciklusába, a létrehozásuktól kezdve, a működésen át, egészen a megszűnésig. Különféle vállalkozási típusokkal és gazdasági társaságokkal ismerkedhetsz meg, az alapkoncepciótól kezdve a specifikus üzleti modellekig. A célunk az, hogy támogassunk abban, hogy könnyen eligazodj a vállalkozások dinamikus világában, és felvértezzünk olyan tudással, amely segíti a sikeres üzleti döntéseket és a vállalkozásod hatékony irányítását. 

Ezen kívül a képzés célja, hogy képessé válj a vállalkozási környezetben való hatékony navigációra. Ennek része piac- és versenytájékozódás, a gazdasági jellemzők értelmezése, valamint az iparági trendek felismerése is kiemelt szerepet kap. Így nemcsak a vállalkozásodat érintő kihívásokat ismerheted fel, hanem fel is készülhetsz azokra a változásokra, amelyek a vállalkozási környezetben bekövetkezhetnek.

Összességében, a vállalkozási ismeretek képzés egy befektetés lehet a jövődbe, segítve Téged a vállalkozói szemlélet és az üzleti siker felé vezető úton.

Képzés célcsoportja
  • Akik saját vállalkozást terveznek vagy éppen elindították az első vállalkozásukat.

  • Akik teljeskörű áttekintést szeretnének kapni a vállalkozási formákról és lehetőségekről.

  • Akik szeretnék lendületbe hozni és a siker irányába terelni a vállalkozásukat. 

agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete: Tervezés alatt

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
75.000 Ft

Kedvezmény*
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve regisztrált munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk.

* A feltüntetett árak bruttó árak. A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Képzési napok
A képzést (élő) online formában,  hétvégi napokra szervezzük, 9-től 13 óráig tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
5 hét

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Nincs iskolai végzettségi előírás

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

JELENTKEZÉS VÁLLALKOZÁSI ISMERETEK TANFOLYAMRA

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

BARÁTH BERNADETT

BARÁTH BERNADETT

Oktatásszervező

E-mail: barath.bernadett@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 359 5917

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!