BÉBISZITTER ONLINE KÉPZÉS

Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal

BÉBISZITTER ONLINE KÉPZÉS

Nyilvántartási szám: B/2020/000414
Államilag nyilvántartott, tanúsítványt adó bejelentett képzés

University Home Page Services

A szülők mindig a legjobb kezekben szeretnék tudni a gyermeküket, megbízható és felelősségteljes felügyelet biztosításával. Ezért fontos, hogy olyan emberre bízzák őket, aki elsajátította a szükséges ismereteket a szakmában és megfelelő kompetenciával rendelkezik.

A Bébiszitter tanfolyamot neked ajánljuk, ha ez számodra nem csupán gyermekfelügyelet, hanem hivatás. Bébiszitterként, a gyermekek iránti szereteted mellett a szülők iránti tisztelet és a szabályok betartása is alapkövetelmény.

A bébiszitterek játszanak a gyerekekkel, szórakoztatják őket, fejlesztik a képességeiket, bővítik az ismereteiket. Emellett házimunkát végeznek, és váratlan helyzetekben, betegség vagy kisebb balesetek esetén is helytállnak. A bébiszitter háztartási alkalmazottnak minősül, óradíja átlagosan 2.000 és 5.000 Ft között alakul.

Bébiszitter tanfolyamunk elméleti részét online formában tartjuk, visszanézhető órákkal, ezért az ország bármely részéről elvégezhető.

A képzés célja

A bébiszitter online képzés célja, hogy felkészítse és megerősítse az embereket a csecsemők és kisgyermekek felügyeletére és gondozására. A képzés során a résztvevők olyan ismereteket és készségeket szereznek, amelyek segítségével biztonságos és felelős módon tudnak foglalkozni a gyerekekkel.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők ismerjék meg a magánfoglalkoztatás keretei között végezhető gyermekfelügyeleti munka összetevőit. Csapatunk kulturált, képzett és leinformált tagjait a közös felkészülés után tanúsítvánnyal látjuk el, amely egyben referenciája is szakmai megbízhatóságának. A felkészüléshez szükséges jegyzeteket a rendelkezésére bocsátjuk, és intenzív konzultációkkal segítjük a közös munkára való felkészülést. Egészségügyi és erkölcsi szempontból is alkalmasnak kell lenni a feladat elvégzésére. Elektronikus úton szervezett házi vizsgánk sikeres elvégzésével Bébiszitter tanúsítványt állítunk ki a résztvevőknek.

Képzés célcsoportja
  • Akik gyermekekkel szeretnének foglalkozni.
  • Akik szeretnétek részt venni munkaerőközvetítésünkben, hogy magáncsaládoknál helyezkedjenek el bébiszitterként.
  • Akik érdeklődnek a gyermekfelügyelet iránt és fontos számukra a felelősségteljes gondozás.
  • Akik kezdő szülőként szeretnének hasznos tudáshoz jutni.
Betölthető munkakörök
  • Családoknál és közvetítő cégeknél lehetséges az elhelyezkedés bébiszitterként.

Tudtad?
A bébiszitter munka 2010 augusztusa óta Háztartási alkalmazottnak minősül, és mint ilyen adó alól mentes tevékenységnek számít!* Bővebben: http://kozlony.magyarorszag.hu/pdf/7947

agsdix-fas fa-graduation-cap
AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

Képzés helyszíne:
Országosan elérhető (élő) online oktatás, visszanézhető órákkal.

Képzés kezdete:
2024. november 9.

agsdix-sfil-credit_card
RÉSZVÉTELI DÍJ

A képzés díja 
50.000 Ft helyett 45.000 Ft*

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, GYED-en lévőknek, illetve regisztrált munkanélkülieknek 5% kedvezményt biztosítunk.

* A feltüntetett árak bruttó árak. A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Képzési napok
A képzést (élő) online formában,  hétvégi napokra szervezzük, 9-től 13 óráig tartjuk. A modern képzésmenedzsment rendszerünknek köszönhetően az órák visszanézhetőek. A képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez adjuk, pontos időbeosztással, így jó előre lehet tervezni.

Képzési idő
1,5 hónap

A képzés tananyagegységei

  • Nevelési, gondozási alapismeretek
  • Együttműködés a családdal
  • Munkavállalási ismeretek
  • Nevelési helyzetgyakorlatok

Sikeres vizsga igazolása

A képzés házi vizsgával zárul, amit elektronikus úton szervezünk meg.
A sikeresen teljesített vizsga nyomán Bébiszitter tanúsítványt állítunk ki, ami angol és német nyelven is igényelhető. A budapesti tanítványainkat 6 hónapos, díjmentes munkaerő-közvetítési szerződéssel ajándékozzuk meg ami azt jelenti, hogy cégünk sem a családtól, sem a kollégánktól nem kér jutalékot!

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei
Nincs iskolai végzettségi előírás

Egyéb feltételek
A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel vagy okostelefonnal/táblagéppel, illetve internetkapcsolattal és e-mail címmel.

JELENTKEZÉS BÉBISZITTER ONLINE KÉPZÉSRE

Amennyiben jelentkezni, vagy csak érdeklődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű adatlapot. Miután megkaptuk regisztrációdat, visszaigazoló tájékoztató e-mailt kapsz tőlünk, majd 1-2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül is, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzés részleteivel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned. Az űrlap kitöltése nem jár fizetési vagy részvételi kötelezettséggel!

GHDAMSSI-NAGY ESZTER

GHDAMSSI-NAGY ESZTER

Oktatásszervező

E-mail: nagy.eszter@pszichologuskepzo.hu
Telefon: 06 20 314 9856

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Kapcsolódó képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!