123RF

Kriminálpszichológiai konzulens online tanfolyam

Megfigyeléseink szerint a mai modern krimisorozatokban olyan csodálatos képességű kriminaliszták kápráztatják el a nézőket, ami ezt a tudományágat övező misztikumot csak tovább erősíti. Mi viszont bepillantást nyújtunk a csalók, szélhámosok, sorozatgyilkosok stratégiai terveibe, magatartásuk, viselkedésük gyakori megnyilvánulásaiba, melyek elhozzák az érdeklődők számára azt a realitást, melyet a popkulturális médiából nem kaphatnak meg. A résztvevők analitikus látásmódban sajátítják el a kriminem személyiségjegyek ismérveit és kialakulásainak okait.

Tanfolyam célja
Intézményünk arra törekszik, hogy ezzel a szakiránnyal a kriminálpszichológia mindennapi ismereteibe vezessük be résztvevőinket. Célunk, hogy a tanfolyamon résztvevők a környezetünkben zajló kriminális viselkedések ráutaló magatartását képesek legyenek felfedezni, a lélektani ismereteiket olyan mértékben bővíteni, hogy a kriminem személyiség kialakulásának okait ismerjék, és hogy felismerjék és tanulmányozzák a kriminális viselkedésformák kezelésének lehetséges módszereit.

Tanfolyam célcsoportja

Betölthető munkakörök
A tanfolyam nem alkalmas munkakör betöltésére, saját önismeret és kompetenciafejlesztésben hasznosítható.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Tanfolyam időtartama
6 hónap

Elméleti tanfolyam
Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (szombaton vagy vasárnap) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig. Néhány héttel a tanfolyam kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok
A tanfolyam előadássorozat jellegű struktúrával bír, így nincs moduláris felépítése.

Gyakorlati idő teljesítése
A gyakorlat teljesítése a képzés időtartama alatt rugalmasan történik. Egyéni érdeklődési kör alapján, az oktatásszervező útmutatása szerint.

Vizsga

Sikeres vizsga igazolása
A sikeresen teljesített végvizsga után tanúsítványt állítunk ki.

Az általunk kiadott tanúsítvány nem jogosítja fel a képzés elvégzőjét a pszichológus cím használatára, terápiák, pszichológiai tanácsadások folytatására. Pszichológiai alapú képzéseink többlet ismereteket biztosítanak, mely viszont számos intézményben előnyként szolgál a résztvevő számára. A szakképesítést igénylő állások betöltése az OKJ-ban szereplő képzések, egyéb közép- vagy emelt szintű, állam által elismert szakképesítésekkel lehetségesek, melyek elvégzésére szintén van lehetőség intézményünknél.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség, illetve a részvételi díj első részletének befizetése. (Ajánlott a tanfolyamra történő jelentkezés előtt a Pszichológiai Konzulens tanfolyam elvégzése, biztosítva ezzel az alapok megszerzését.)

Előzetesen megszerzett tudás
Lásd. gyakorlati idő teljesítése.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Képzés helyszíne: Országosan elérhető élő online oktatás, visszanézhető órákkal.

    Képzés kezdete: 2024. március 9.

Részvételi díj

Egy összegű befizetés esetén
158.000 Ft helyett

120.000 Ft

Kedvezmény

38.000 Ft

Részletfizetés esetén
A tanfolyam díja 158.000 Ft, mely a képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető.

Vizsgadíj

25.000 Ft

A kedvezményes lehetőség az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a tanfolyam vezetőjét további információkért!

Nagy Eszter

Ghdamssi-Nagy Eszter

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-314-9856
E-mail: nagy.eszter@pszichologuskepzo.hu