123RF

Töltőállomás-kezelő képzés

A Töltőállomás-kezelő szakember üzemanyagot, kenőanyagokat és egyéb autóápolási és felszerelési cikkeket, valamint shop termékeket árusít, töltőállomási szolgáltatásokat nyújt.

Képzés célja
Ezt a képzést azoknak ajánlja szakértői gárdánk, akik töltőállomáson dolgoznak, vagy szeretnének dolgozni. A szakképesítéssel rendelkező képes lesz közreműködni az üzemanyagok, a kenőanyagok és a shop-termékek beszerzésében, készletezésében, illetve képes lesz értékesíteni azokat. Képes lesz kezelni a töltőállomás szolgáltatásaihoz szükséges berendezéseket, ellenőrizni az eszközök, berendezések működőképességét.

Képzés célcsoportja
Azok a személyek, akik megfelelnek a programba való bekapcsolódás feltételeinek és a szakképesítéssel betölthető munkakörökben kívánnak elhelyezkedni.

Betölthető munkakörök

Oktatás

Képzés időtartama
Egyéni, vagy csoportos megrendelések, előzetes tudás beszámítása alapján.

Elméleti képzés
Az előadásokat általában minden hétvégén (főképp szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken) tartjuk, 9-17 óráig. Egyéb igény esetén, a csoportok képzését rugalmas időbeosztásban is megtervezzük.

Oktatott modulok

Jelentkezem/Érdeklődöm

Vizsga

A képzés OKJ-s komplex szakmai vizsgával zárul.

Előírt vizsgatevékenységek
Két gyakorlati és szóbeli.
A Töltőállomás-kezelő nyilvános szóbeli vizsgafeladatai

Vizsgadíj
A vizsga díja legkésőbb a komplex vizsga időpontja előtt 40 nappal fizetendő.

Sikeres vizsga igazolása
A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Töltőállomás-kezelő (OKJ 32 341 01) szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Külföldi tervek, munkalehetőség esetén a végzettségről Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) bizonyítványt is kérhet.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség.

Előzetesen megszerzett tudás
Előzetes tudás mérése (Fktv.2§): annak felmérése, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányai vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatai alapján képes-e a képzés során elsajátítandó tananyagegység követelményeinek teljesítésére, amelynek eredményeként a követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt fel kell menteni.

Előzetesen megszerzett tudás mérését, vagy beszámítását kérheti a jelentkező, mellyel az óraszám csökkenthető pl. óvodában eltöltött gyakorlatot is elfogad intézményünk, vagy korábban megszerzett, dokumentumokkal alátámasztott ismereteket.

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Tervezés alatt állnak.

Részvételi díj

A képzés díja

40.000 Ft *

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, illetve GYED-en lévőknek

5%

Vizsgadíj

15.000 Ft

* Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Spiller Mariann

Spiller Mariann

Ügyvezető

Telefon: +36-20-359-5939
E-mail: spiller.mariann@pszichologuskepzo.hu