Kertépítő- és fenntartó képzés

Tiszteled és szereted a természetet? Te is szeretnél hozzájárulni a környezetedben lévő kertek, parkok szebbé tételéhez, fenntartásához? Keresett, és megbecsült szakmára vágysz, akár 210-300.000,- forintos kereseti lehetőséggel?
Itt a lehetőség, válj szakemberré. és érts úgy a növényekhez, hogy mások is tőled kérjenek tanácsot! Ha eddig is kertészkedtél, de nem rendelkeztél átfogó tudással, most van alkalmad szakmailag magas szintet képviselő szakemberektől tanulni a kertépítés és fenntartás mesterségét. A szakképesítés megszerzése lehetővé teszi önálló vállalkozás indítását a vállalkozásról szóló jogszabályok alapján.
A kertépítő és -fenntartó feladata az épülő zöldfelületek terv szerinti kivitelezése, a meglévők fenntartása és felújítása a hatályos törvényi háttér figyelembevételével, önállóan, illetve irányítói jelleggel.

Te is képessé válhatsz erre!

Te is képessé válhatsz erre!

Képzés célja
A képzés célja, hogy a résztvevők az alábbi kompetenciákat szerezzék meg: A részszakképesítés megszerzésével a résztvevő képessé válik vállalkozást alapítani/ működtetni/ megszüntetni, középszintű vezetői feladatokat ellátni, valamint árajánlatot, technológiai és parkfenntartási tervet készíteni, és kalkulációt végezni.
Ismerni és alkalmazni tudja a támogatási rendszereket és a támogatások lehívásának folyamatát, valamint képes előkészítő tevékenységet végezni, végeztetni. Fel tudja ismerni, meg tudja határozni a dísznövényfajokat, illetve fajtákat, és képes növényápolást végezni, végeztetni. Képessé válik a szakmához kapcsolódó eszközöket használni, gépeket üzemeltetni, használni, és karbantartani. Tisztában lesz a munkavédelmi előírásokkal és betartásuk szabályaival.
Olyan kompetenciákat szerez, amivel tudja a kapcsolódó dokumentációkat használni, készíteni, készíttetni, valamint irányítási, szervezési feladatokat ellátni. Képes lesz a szükséges anyagokat és eszközöket beszerezni, építés-előkészítő műszaki munkákat végezni, és az alapvető geodéziai számításokat és feladatokat, tereprendezési munkát végezni. A szakma megszerzésével a résztvevő tud majd alépítményi-, és felépítményi- szerkezeteket készíteni, készíttetni. El tud helyezni, és fenntartani különböző kertberendezési tárgyakat, létesítményeket, valamint növényültetési, virágágy kiültetési, gyepesítési, és parkfenntartási munkát képes végezni.
A szakképesítés megszervezése lehetővé teszi önálló vállalkozás indítását a vállalkozásról szóló hatályos jogszabályok rendelkezései alapján, ezért gyors elhelyezkedési lehetőség nyílik a képzés elvégzésével.
Intézményünk díjmentes felnőttképzési szolgáltatásai közé tartozik az Elhelyezkedési tanácsadás, és az Álláskeresési technikák ismertetése, mellyel hozzá szeretnénk járulni a munkaerő piacon történő gyors elhelyezkedéshez.

Képzés célcsoportja

Betölthető munkakörök

Aktuális képzések

  • 2019. november 30. Budapest
  • Részvételi díj

    A képzés díja

    170.000 Ft *

    A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

    Kedvezmény
    GYES-en, illetve GYED-en lévőknek

    5%

    Vizsgadíj

    60.000 Ft

    * Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

    A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!

    Tanfolyamszervező

    Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

    Szarvas Krisztina

    Szarvas Krisztina

    Ügyvezető

    Telefon: +36-20-359-5929
    E-mail: info@pszichologuskepzo.hu