123RF

Élelmiszer-, vegyiáru eladó képzés

Az Élelmiszer-, vegyiáru eladó szakember a kereskedelmi egységekben kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában. Ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működésével kapcsolatos eladói feladatokat.

Képzés célja
Ezt a képzést azért ajánlja szakértői gárdánk, mert olyan piacképes szakképzettséget szerez vele a résztvevő, amivel gyorsan el tud helyezkedni.

Tudta? A legtöbb kereskedelmi cég, a jogszabályi előírások miatt, szakirányú végzettséget kér leendő munkavállalóitól. Törvények és kormányrendeletek is előírják, milyen munkakör milyen végzettséggel tölthető be.

Aki ezt a szakmát választja, évek múltán is el tud helyezkedni, mert olyan képzettségre tesz szert, amivel a jövődben is számolhat, hiszen boltok és vásárlók 10 év múlva is lesznek.

Oktatóinkat a szakma elismert képviselői közül állítottuk annak szolgálatába, hogy ezt a végzettséget a legmélyrehatóbb elméleti és gyakorlati tudással tudd megszerezni és alkalmazni.

Képzés célcsoportja

Betölthető munkakörök

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Elméleti képzés
Az előadásokat hétvégi napokon (szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken délután) tartjuk, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig. BUDAPESTI HELYSZÍN ESETÉN HÉTKÖZNAP DÉLUTÁNI KÉPZÉS IS VÁLASZTHATÓ. Ez esetben hétfői és szerdai napokon tartjuk az előadásokat 15 és 19 óra közt.
Néhány héttel a képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok

Aktuális képzések

Az OKJ-s Élelmiszer-, vegyiáru eladó képzés a felnőttképzést ért jelentős átalakítás eredményeként 2021. január 1-től már nem indítható a korábban megszokott formában.

Új Élelmiszer-eladó (04163011) és Vegyi áru eladó (04163012) szakmai képzéseink viszont már elérhetők.

Élelmiszer-eladó szakmai képzés (04163011)

Vegyi áru eladó szakmai képzés (04163012)

További képzések: SZAKMAI KÉPZÉSEK

Jelentkezem/Érdeklődöm

Részvételi díj

A képzés díja

60.000 Ft *

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, illetve GYED-en lévőknek

5%

Amennyiben az erre a képzésre épülő Boltvezetői tanfolyamot is nálunk végzed el együttesen, úgy összesen 15.000 Ft kedvezményt biztosítunk a tandíjak árából.

Vizsgadíj

40.000 Ft

* Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Földvári Tímea

Földvári Tímea

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-486-4280
E-mail: foldvari.timea@pszichologuskepzo.hu

Varga Vivien

Varga Vivien

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-486-4280
E-mail: kepzes@pszichologuskepzo.hu