123RF

Boltvezető képzés

A Boltvezető szakember képes kisvállalkozást létrehozni/működtetni/megszüntetni. Irányítja, szervezi és ellenőrizni a bolt működését, biztosítja az áru- és vagyonvédelmet. Ismeri és alkalmazza a kisvállalkozásokra jellemző marketing eszközöket. Megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, lebonyolítja a készletezést, raktározást, illetve nyilvántartja a készleteket. Ellátja a bolt szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, biztosítja a személyi és tárgyi feltételeket.

Képzés célja
Ezt a képzést azért ajánlja szakértői gárdánk, mert olyan piacképes szakképzettséget szerez vele a résztvevő, amivel gyorsan el tud helyezkedni, vagy akár saját boltot is tud nyitni.

A legtöbb kereskedelmi cég, a jogszabályi előírások miatt, szakirányú végzettséget kér leendő munkavállalóitól. Aki ezt a szakmát választja, évek múltán is el tud helyezkedni, mert olyan képzettségre tesz szert, amivel a jövődben is számolhat, hiszen boltok és vásárlók 10 év múlva is lesznek.

Oktatóinkat a szakma elismert képviselői közül állítottuk annak szolgálatába, hogy ezt a végzettséget a legmélyrehatóbb elméleti és gyakorlati tudással tudd megszerezni és alkalmazni.

Képzés célcsoportja

Betölthető munkakörök

Jelentkezem/Érdeklődöm

Oktatás

Elméleti képzés
Kontaktórás formában:(a képzésben részt vevő személyes jelenlétét igénylő tanóra): az előadásokat hétvégi napokon (szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken délután) tartjuk, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig. Néhány héttel a képzés kezdete előtt a komplett órarendet kézhez kapod, pontos időbeosztással, így jó előre tudsz majd tervezni.

Oktatott modulok

Szakmai gyakorlat teljesítése
Minimum 56 óra. Előzetesen megszerzett tudást a gyakorlati időbe is van mód beszámíttatni.

Gyakorlati együttműködő partnerünk többek között a: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
SPAR logó

Vizsga

Vizsgadíj
A vizsga díja legkésőbb a komplex vizsga időpontja előtt 40 nappal fizetendő.

Sikeres vizsga igazolása
A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Boltvezető (OKJ 35 341 01) szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Külföldi tervek, munkalehetőség esetén a végzettségről Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) bizonyítványt is kérhet.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Szakmai előképzettség: Élelmiszer-, vegyiáru eladó (OKJ 31 341 05), Műszakicikk-eladó (OKJ 31 341 03), Eladó (OKJ 34 341 01), a korábban kiadott Országos Képzési Jegyzékekben szereplő eladó vagy kereskedő szakképesítések, az Országos Képzési Jegyzékekben nem szereplő, államilag elismert eladó vagy kereskedő végzettség

Egészségügyi alkalmassági igazolás, melyet a lakhely szerinti Foglakozás-egészségügyi szakellátó helyen kell elkészíttetni.

A foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyek jegyzéke
Egészségügyi alkalmassági igazolás

Előzetesen megszerzett tudás
A képzés indulása előtt jelentkezőink kérhetik az előzetes tudásszint mérését. Az eljárás arra szolgál, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányait vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatait elismerjük, ha azok alkalmassá teszik a képzés során elsajátítandó tananyagegységek követelményeinek teljesítésére. A követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt felmentjük.

Ajánlott képzések

Amennyiben bővítenéd a tudásod, érdemes vetned egy pillantást a következő képzésekre is!

Eladó képzés (OKJ 34 341 01)

Jelentkezem/Érdeklődöm

Aktuális képzések

    Országosan elérhető online oktatás, visszanézhető órákkal.

Részvételi díj

A képzés díja

65.000 Ft helyett 55.000 Ft*

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, illetve GYED-en lévőknek

5%

Amennyiben a Boltvezetői és az Élelmiszer-, vegyiáru eladói tanfolyamot is nálunk végzed el, úgy összesen 15.000 Ft kedvezményt biztosítunk a tandíjak árából.

Vizsgadíj

35.000 Ft

* Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándék tanúsítvány az akció visszavonásáig érvényes!

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Földvári Tímea

Földvári Tímea

Oktatásszervező

Telefon: +36-20-486-4280
E-mail: foldvari.timea@pszichologuskepzo.hu