123RF

Csepi Bernadett

Önismereti és párkapcsolati Tréner, coach

Csepi Bernadett

Hivatásomat tekintve coach és tréner vagyok, egyéni és csoportfoglalkozásokat tartok a hozzám forduló, elakadásokkal küzdő embereknek, segítek nekik megoldást találni a magánélettel együtt járó problémákra, nehézségekre, hogy egy minden tekintetben kiegyensúlyozottabb, minőségibb életet tudjanak élni a hétköznapjaikban.

Minden területen emberekkel kellett foglalkoznom, feladatom volt ez időtájban kialakult konfliktusokat kezelni, új nézőpontokat behozni a munkamenet hatékonysága érdekében, közös nevezőre jutni jó pár kollégával és megbízóval.

Végeztem Pszichológiai és Szexuál-pszichológiaiasszesztencia képzést, utána váltam Okleveles Coach-á, majd kitanultam, és fejlesztettem az Önismereti és Párkapcsolati Tréner szakmát két különböző képzésben, két irányzatból is megközelítve. Jelenleg is módszertani képzésen veszek részt, kiegészítve majd ezzel is a szakmai hitelességemet.

Tanulmányi időszakaim alatt több fejlesztő csoportba jártam, és indítottam jómagam is néhányat, alapfokú kurzusokon vettem részt, olvastam szakirodalmat, számtalan „csodakönyvet” amikben bár találtam nagyon szép, és értékes gondolatokat, mégis rá kellett jönnöm, hogy ahogy minden ember különbözik, így a problémájuk megoldásához is külön utak vezetnek. Nincs egy adott recept a megoldásokat tekintve, mindenkinek kizárólag a saját felismerései és pozitív döntései hoznak javulást az életében.

A hivatásom főképp a női életvezetési problémákra, önismeret-önértékelés erősítésére, külső-belső változások elérésére és megtartására irányul. Valamint, mindkét nem számára ajánlottan, a férfi-női szerepekre, párkapcsolati konfliktusra, kommunikációs zavarra, valamint az igen kényes szerelmi háromszögekre fókuszálok a munkám során.

Elérhetőségek

E-mail: csepibetti@gmail.com