123RF

Rólunk

A Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft. 2004 őszén azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy a felnőttképzést minél közelebb hozza, minél kényelmesebbé tegye a résztvevők számára, mindamellett, hogy a sikeresen zárult vizsga után a megfelelő kompetenciák megszerzésével induljanak majd harcba a magyar munkaerőpiacon.

Az Óvódai dajka képzés 2017. januári végzősei

Az Óvódai dajka képzés 2017. januári végzősei

Tevékenységünk az évek múlásával egyre szerteágazóbbá vált. Először az országban egyedülállóként, pszichológiai tanfolyam szervezésébe kezdtünk, hogy a gyermekpszichológia, a kriminál– és a szexuálpszichológia, vagy az önismeret témaköreivel olyanok is megismerkedhessenek, akik nem terveznek komolyabban ezzel a területtel foglalkozni, így nem vállalnának három, vagy öt éves egyetemi képzést.

Ezt követték második körben a különböző OKJ-s tanfolyamok, többek közt a Pedagógiai- és családsegítő munkatárs, az Óvodai dajka, a Kisgyermekgondozó- és nevelő, a Gyógypedagógiai segítő munkatárs, a Boltvezető, vagy a Szociális gondozó és ápoló képzés, melyekkel 2019-ben már az ország 26 különböző városában vagyunk jelen, hogy kiszolgálhassuk a hozzánk fordulókat. OKJ-s tanfolyamaink listája pedig folyamatosan bővül, új területeket, új képzéseket, és új városokat is kilátásba helyeztünk önmagunk számára.

Feldmár András 2016-os előadása a Lurdy Házban

Feldmár András 2016-os előadása a Lurdy Házban

2016-ban újabb területtel bővültünk, és meghirdettük Lélektani estjeinket, ahol olyan szakemberek, mint Almási Kitti, Hevesi Krisztina, Lakatos Márk, Zacher Gábor, Vekerdy Tamás, Feldmár András, Szendi Gábor, Müller Péter, Mérő László, Doszpot Péter, Bilkei Pál, Nyakas Gábor, Lázár Gergely, Pál Feri atya és Antal Gábor is tiszteletüket tették már különböző, saját területükből merítő, izgalmas előadásaikkal. Mindezek mellett időnként szervezünk két-három napos tréningeket az önismeret- és személyiségfejlesztés, a konfliktuskezelés, az időgazdálkodás, vagy épp a jobb agyféltekés rajz területén.

Folyamatosan résztvevői vagyunk a HVG Állásbörzének, Micimackó Bébiszitter és Idősgondozó Szolgálatunkon keresztül pedig bébiszitterek, idősgondozók és házvezetőnők felkészítését végezzük, és segítségükre vagyunk a munkaerőpiaci elhelyezkedésben is.

Cégünk a 2017-es 20. jubileumi HVG Állásbörzén

Cégünk a 2017-es 20. jubileumi HVG Állásbörzén

Célkitűzésünk egyszerű: szeretnénk a Life Long Learning jegyében kiszabadítani a felnőttképzést a rárakódott sztereotípiákból, és megmutatni a résztvevőknek, hogy a tanulás kortalanul lehet izgalmas, kreatív és emberbarát is, mely valóban azt a célt szolgálja, hogy a hozzánk fordulók szakmai tudással, újonnan megszerzett kompetenciákkal, vagy egyszerűen csak olyan érdekes, és izgalmas ismeretanyaggal távozzanak tőlünk, mely teljesebbé teheti az életüket.