123RF

Szexbeszéd – Beszélni és hallgatni a leghétköznapibb tabuinkról

Belépődíj

Elővételi jegy (2019. március 3-ig)

2.500,- Ft

Általános jegy

2.900,- Ft

Jegyértékesítés kezdete
2019. január 28.

A jegyvásárlás fontosabb tudnivalóit megtalálod az Előadások oldalon.

Hevesi Krisztina

Szexuálpszichológus

Hevesi Krisztina Szexuálpszichológus

Miért számít tabutémának a szex továbbra is, holott immáron a papíron felvilágosult és modern XXI. században élünk, melyben lassan minden pillanatban újabb és újabb inger ér bennünket? Miért nem beszélünk róla, miért kezeljük szégyellnivaló sajátosságként, különösen annak fényében, hogy valamilyen formában szinte mindenki életében jelen van, és mindenkinek határozott véleménye is van róla?

A kommunikáció a leghétköznapibb emberi rítusunk, mely konfliktusok feloldásában, kompromisszumok megkötésében, kapcsolatok kialakításában, és általánosságban életünk előre haladásában van segítségünkre. Ezúttal megkíséreljük összekötni a kommunikációt és a szexualitást, legyen szó anyáról és a tinédzser korba lépő lányáról, apáról, vagy szárnyait próbálgató fiáról, vagy egy párkapcsolatban résztvevő két félről.

Dr. Hevesi Krisztina, szexuálpszichológus, több, szexualitással kapcsolatos kötet szerzője, állandó televíziós szakértő arra törekszik, hogy feloldjuk azokat a szexet érintő tabukat, melyek töretlenül tartják magukat mind a mai napig, és segít a hallgatóságnak megérteni, hogy a szexről beszélni kell, és a szexről beszélni jó.

Előadás helyszíne

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Előadásszervezők

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd az előadások szervezőit további információkért az eloadas@pszichologuskepzo.hu e-mail címen!

További előadások a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.