123RF

A Trónok harca szereplőinek pszichopatológiája

ELŐADÓ: SZEKERES KRISTÓF

A világszerte ismert, és milliók által nézett Trónok harca című kultikus sorozat főszereplőin keresztül mutatja be a neves pszichológus, Szekeres Kristóf az akár napjaink társadalmára is jellemző személyiségzavarokat. A különböző profilok feltárását és elemzését (mint például a pszichopata, az elkerülő, vagy a nárcisztikus személyiségzavar) a szakember az egyes karaktereken keresztül illusztrálja (Joffrey Baratheon, Cercei, Ramsay Bolton, Sansa Stark).

Nem szükséges a szereplők, vagy a történet ismerete, az idevágó filmrészletek segítségével a jelenetek azok számára is beszédesek lesznek, akik nincsenek otthon a sorozat világában.

Rendkívül izgalmas előadásra számíthatnak a kedves résztvevők, amely egy másik univerzum ablakán át nyújt betekintést a jelen korunkban is meglévő pszichológiai karakterekre , emellett megismerhetik ezeket az érdekes személyiségtípusokat és jellemzőiket.

Online jegyvásárlás:

tp_logo

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont
1092 Budapest, Knézich utca 3-13.

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.