123RF

A gyász és veszteségeink feldolgozásának lélektana

ELŐADÓ: RAKOVSZKY LUJZA

Szeretnénk értesíteni Benneteket, hogy a koronavírus-járvány miatt az Intézményünk által tavaszra tervezett előadásokat őszi időpontokra módosítjuk.
A már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontra.
A pontos dátumokat később tesszük közzé.

Köszönjük a megértéseteket!

Mindannyiunk életében előfordul, hogy elveszítünk egy hozzánk közel álló személyt, véget ér egy emberi kapcsolatunk, vagy elvesztünk egy számunkra értékes dolgot. Egészségünk károsodása, hozzátartozónk halála, válásunk, de akár munkahelyünk elveszítése is egy olyan veszteség, amely gyászfolyamatot indít be bennünk.

Bár a gyász és veszteségeink feldolgozása egy természetes folyamat, néha mégis a legnehezebb feladatot jelentik számunkra. De vajon milyen következményei lehetnek annak, ha ezek a veszteségek feldolgozatlanok maradnak? És honnan tudhatod egyáltalán, hogy egy veszteség feldolgozatlan maradt?

Előadásunkon megismerkedhetsz a gyász szakaszaival, a gyászfeldolgozás folyamatával, illetve megtudhatod azt is, hogy mi akadályozhatja és segítheti a gyászfeldolgozást.

Online jegyvásárlás:

tp_logo

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont
1092 Budapest, Knézich utca 3-13.

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.