123RF

Ösztönök és nevelés – Hétköznapi kutyatréning

Négylábú társaink viselkedését a négy nagy alapösztönük határozza meg, melyek mindent felülírnak életük során. Felelősségteljes gazdiként a mi dolgunk, hogy különböző nevelési módszertanok alkalmazásával megfelelően szocializáljuk őket egy más kutyákkal, és emberekkel teli világra, hogy így váljanak magabiztos, és szerető társainkká.

Felül lehet-e írni a kutya egyes ösztöneit? Léteznek-e univerzális technikák, vagy kutyára szabottan szükséges alkalmazni a nevelő módszerek eszközeit? Egyáltalán tanítani kell a kutyát, vagy nevelni? És mi a helyzet a gazdikkal?

Nyakas Gábor egész életét négylábú kedvenceink megismerésének, és az ember-állat kapcsolat feltérképezésének és mélyítésének szentelte, többek közt jó kapcsolatot kialakítva Cesar Millannal, napjaink legismertebb kutyakiképzőjével. Gábor, harmadik nagyszabású, interaktív előadásával készül, melyen a résztvevők azokra a kutyáikkal kapcsolatos aggasztó kérdésekre is választ kaphatnak.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.