123RF

A Hellinger-i módszer családi kapcsolataink megértésében

ELŐADÓ: MOCSELINI ÉVA

Szeretnénk értesíteni Benneteket, hogy a koronavírus-járvány miatt az Intézményünk által tavaszra tervezett előadásokat őszi időpontokra módosítjuk.
A már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontra.
A pontos dátumokat később tesszük közzé.

Köszönjük a megértéseteket!

Az egyik legmeghatározóbb kapcsolódási rendszer életünkben a család. Az egyensúly azonban olykor felborul, konfliktusokhoz vezet, feszültséget szít. Sokszor érezzük, hogy ez a negatív energia nem a sajátunk, mégis kapcsolódik hozzánk.

Létezik ugyanis egy olyan energetikai közeg, amelyben minden valaha átélt eseménynek és gondolatnak nyoma van, s melyben ezek az információk ide-oda közlekednek a tér és az idő korlátai nélkül. Ez a szellemi mező nem csak tárolja, hanem tovább is adja ezeket az emlékeket, akár generációkon át.

Előadásunkon Mocselini Éva fogja kalauzolni a résztvevőket a kollektív emlékezés világába, ahol betekintést nyerhetnek a Hellinger módszer működésébe, a családon belüli dinamikák, struktúrák generációkon álívelő emlékezetébe, az egyensúly és a tisztelet újrateremtésébe és a természeti törvények állandóságába.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné jobban megérteni akár önmaga, akár szerettei viselkedését, elhelyezkedését, működési mechanizmusait a család rendszerén belül.

Online jegyvásárlás:

tp_logo

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont
1092 Budapest, Knézich utca 3-13.

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.