123RF

A Hellinger-i módszer családi kapcsolataink megértésében

ELŐADÓ: MOCSELINI ÉVA

Szeretnénk értesíteni Benneteket, hogy a koronavírus-járvány miatt az Intézményünk által tavaszra tervezett előadásokat őszi időpontokra módosítjuk.
A már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontra.
A pontos dátumokat később tesszük közzé.

Köszönjük a megértéseteket!

Az egyik legmeghatározóbb kapcsolódási rendszer életünkben a család. Az egyensúly azonban olykor felborul, konfliktusokhoz vezet, feszültséget szít. Sokszor érezzük, hogy ez a negatív energia nem a sajátunk, mégis kapcsolódik hozzánk.

Létezik ugyanis egy olyan energetikai közeg, amelyben minden valaha átélt eseménynek és gondolatnak nyoma van, s melyben ezek az információk ide-oda közlekednek a tér és az idő korlátai nélkül. Ez a szellemi mező nem csak tárolja, hanem tovább is adja ezeket az emlékeket, akár generációkon át.

Előadásunkon Mocselini Éva fogja kalauzolni a résztvevőket a kollektív emlékezés világába, ahol betekintést nyerhetnek a Hellinger módszer működésébe, a családon belüli dinamikák, struktúrák generációkon álívelő emlékezetébe, az egyensúly és a tisztelet újrateremtésébe és a természeti törvények állandóságába.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné jobban megérteni akár önmaga, akár szerettei viselkedését, elhelyezkedését, működési mechanizmusait a család rendszerén belül.

Online jegyvásárlás:

tp_logo

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont
1092 Budapest, Knézich utca 3-13.

Események a helyszínen

2020. szeptember 5.
Óvodai dajka képzés

2020. szeptember 19.
Pszichológiai konzulens tanfolyam

2020. október 10.
Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó tréner tanfolyam

2020. október 17.
Gyermekpszichológiai konzulens tanfolyam

2020. október 17.
Szexuálpszichológiai konzulens tanfolyam