123RF

Kutyatitkok, avagy amiről kényelmetlen beszélni, mégis szükséges

A nagy sikerű Négylábú pszichológia előadás után ismét terítéken a kutyák lélektana.

„A kutya az ember legjobb barátja”. Elcsépelt, ugye? Pedig igaz. Mi magunk sem tudjuk annyira szeretni önmagunkat, amennyire négylábú társaink képesek rajongani értünk. Az ember-állat kapcsolat gyönyörű és felemelő fejezete lehetne a kutyabarátok története, mégis lépten-nyomon azt látjuk, hogy ez a viszony a való életben közel sem kerül az őt megillető helyre, és ez bizony az ember hibája.

A kutyatartást, és nevelést, avagy összességében négylábú barátaink helyét az emberi világban sokszor árnyékolják be olyan élmények, melyekről nem beszélünk. E témákat érzékenységük miatt tabunak tekintjük, pedig megoldásuk felé már csak azzal megtennénk az első lépést, ha beszélnénk róla, hisz minden egyes szó újabb fejezet lenne a megoldáshoz vezető úton.

Nyakas Gábor az elképesztő sikerrel zárult Négylábú pszichológia című előadás után második ízben látogat el hozzánk, egy jóval specifikusabb tematikával. Gábor egész életét négylábú kedvenceink megismerésének, az ember-állat kapcsolat feltérképezésének és mélyítésének szentelte, ezúttal olyan témákkal foglalkozik, melyek épp kényes mivoltuknál fogva lehetnek ugyan keserűek, de legalább annyira felemelők is.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.