123RF

Konfliktus és kompromisszum – Párkapcsolati kríziseink és kiútjaink

Ha a konfliktus szó szótári jelentését keressük, olyan meghatározásokra bukkanunk, mint összecsapás, megütközés. Hogy kerül akkor vajon mindez egy olyan embertársi kapcsolatba, melyet alapvetően a szeretet, és a kölcsönös bizalom kellene, hogy meghatározzon? Hogyan jutunk el ehhez a viszontagságos állapothoz, és egyáltalán probléma-e, ha egy párkapcsolaton belül olykor nézeteink összeütközésbe kerülnek?

Ezzel szemben a kompromisszum szó jelentése szerint az eredeti céljaink kommunikációval megváltoztatott megegyezés alakul ki, melyet mindkét fél kölcsönösen elfogad. Melyek azok a módszerek, melyek felvérteznek minket a hatékony kompromisszumkészségre? Egyáltalán minden párkapcsolati vitaszituációban a kompromisszum a helyes megoldás útja, vagy túlbecsüljük ennek értékét?

Dr. Almási Kitti másodjára tér vissza hozzánk. Első, Párkapcsolatunk csapdájában című előadása sokkal inkább a kapcsolataink természetére fektette a hangsúlyt, most azonban a vitás helyzetek kialakulására, és a kényelmetlen, kellemetlen, ám mindennapi konfliktusaink hatékony kezelésére keressük a választ.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.