123RF

Képzelet és boldogság – Fantázia, ábránd és imagináció, avagy mi táplálja a lelket?

Hogy balerina lehessek, el kell tudnom képzelni magamat tütüben. Ha ez csak egy fantázia, egy ábránd, mások soha nem fognak rám mutatni „íme, ő egy balerina”. Azonban, ha ez valódi imagináció, azaz a teremtő képzelet pillanata, akkor egyben annak a sok időnek a kezdete, amit ezek után a táncnak szentelek.

De mi rejlik a háttérben? Miként képes valaki eljutni egyszerű ötlettől a teremtő gondolatig? Akadnak-e technikák, melyek elvisznek minket ebbe a csodás másállapotba? Tanulható, vagy a szocializáció során szerzett tulajdonság ennek felismerése és fejlesztése? Mikor jön el a megfelelő pillanat a lehetőségek megragadására?

Feldmár András, Kanadában élő magyar pszichológus a bátorság, illetve emberi kapcsolataink törékenységének témaköre után most egy igen érdekes, és izgalmas témához nyúl, boldogságunk gyökerének és képzeletünk kapcsolatának viszonyát vizsgálja a tőle megszokott egyedi stílussal, immáron második éve visszatérőként a Best-Work-nél.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.