123RF

Jó párkapcsolat, vagy jó pár kapcsolat – Titkok és feloldozások, utak és tévesztések

A párkapcsolat életünk szerves részét képezi. Tekintve, hogy társas és emocionális lényeg vagyunk, elengedhetetlen szükségletünk, hogy szeressenek, és szeretve legyünk. Mindemellett természetesen bizonyos ösztönök is hajtanak minket, melyeket az állatvilággal ellentétben képesek vagyunk kordában tartani. A egyensúly fenntartásához pedig döntéseink vezethetnek el bennünket.

Akadnak-e vajon a jó párkapcsolathoz vezető titkos módszerek? Evolúciós szempontból élhető-e a monogámia? Létezik-e élethosszig tartó kapcsolat, és a párkapcsolati rendek mennyiben alakultak át az elmúlt évtizedekben, és mi áll a változási tendenciák hátterében? És vajon miként tudunk hatékonyan beszélni a felmerülő problémáinkról?

Dr. Hevesi Krisztina, szexuálpszichológus, több, szexualitással kapcsolatos kötet szerzője, állandó televíziós szakértő arra törekszik, hogy feloldjuk azokat a szexet érintő tabukat, melyek töretlenül tartják magukat mind a mai napig, és segít a hallgatóságnak megérteni, hogy párkapcsolatról és szexről beszélni kell, szükséges, és ezekről beszélni jó dolog.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.