123RF

Érzelmeink logikája

Az ókori görögöktől egészen a 20. századi nagy gondolkodókig egységes nézetet képviselt, hogy az érzelmeknek semmiféle jobbító hatása nem lehet a logikus gondolkodásra, sőt, éppen hogy egyetlen dolgot tesznek, szétzilálják azt, ebben pedig Platóntól Sigmund Freud-ig neves és tisztelt szakemberek értettek egyet.

De vajon megállja-e helyét ez a tézis a mai napig? Vajon van-e az érzelmeknek evolúciója? Lehetséges-e, hogy az érzelmeink hiányát épp a racionális gondolkodásunk sínyli meg? Elképzelhető, hogy nem csak pozitív érzelmeink, de dühünk és negatív gondolataink is képesek táplálni kreatív gondolkodásunkat?

Dr. Mérő László matematikus, pszichológus és publicista előadása az érzelmek újfajta szemléletéről szól, így hallgatóink megismerkedhetnek az érzelmek struktúrájával, működési mechanizmusával, és azok befolyásolhatóságával egyaránt.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.