123RF

Testi betegségeink lelki okai

ELŐADÓ: GÓGL GYÖRGYI

Az már ismert tény, hogy a betegségek és lelkünk fájdalmai kapcsolatban állnak egymással. Az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi-lelki-szellemi egységként, harmonikusan funkcionálunk. Az utóbbi időkben a gyógyítással foglalkozó szakemberek figyelme mindinkább az egész emberre –nem csak a test működésére- terelődött.

Rossz munkahelyi légkör, szorongás, vagy akár a kishitűség mind produkálhat testi tüneteket. Ha ezekre a tünetekre, mint intő jel tekintünk, megérthetjük a lelkünkben rejlő, elnyomott problémát.

Ebben lesz segítségünkre Gógl Györgyi pszichológus, akinek szakterülete a szimbólumok diagnosztikai kutatása és akinek a segítségével megtanuljuk feltenni a helyes kérdéseket, közelebb kerülhetünk testünk jelzéseinek megértéséhez, fizikai tüneteink elfogadásához.

Online jegyvásárlás:

tp_logo

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont
1092 Budapest, Knézich utca 3-13.

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.