123RF

Testi betegségeink lelki okai

ELŐADÓ: GÓGL GYÖRGYI

Az már ismert tény, hogy a betegségek és lelkünk fájdalmai kapcsolatban állnak egymással. Az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi-lelki-szellemi egységként, harmonikusan funkcionálunk. Az utóbbi időkben a gyógyítással foglalkozó szakemberek figyelme mindinkább az egész emberre –nem csak a test működésére- terelődött.

Rossz munkahelyi légkör, szorongás, vagy akár a kishitűség mind produkálhat testi tüneteket. Ha ezekre a tünetekre, mint intő jel tekintünk, megérthetjük a lelkünkben rejlő, elnyomott problémát.

Ebben lesz segítségünkre Gógl Györgyi pszichológus, akinek szakterülete a szimbólumok diagnosztikai kutatása és akinek a segítségével megtanuljuk feltenni a helyes kérdéseket, közelebb kerülhetünk testünk jelzéseinek megértéséhez, fizikai tüneteink elfogadásához.

Online jegyvásárlás:

tp_logo

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont
1092 Budapest, Knézich utca 3-13.

Események a helyszínen

2020. szeptember 5.
Óvodai dajka képzés

2020. szeptember 19.
Pszichológiai konzulens tanfolyam

2020. október 10.
Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó tréner tanfolyam

2020. október 17.
Gyermekpszichológiai konzulens tanfolyam

2020. október 17.
Szexuálpszichológiai konzulens tanfolyam