123RF

Bűnöző gyermekek

Bullying – Bűnözővé válás – Személyiségzavarok kialakulása – Kriminális viselkedésformák

A gyermekek gyakran kínozzák társaikat az iskolában, sőt már az óvodában is. Egy UNICEF felmérés szerint Magyarországon a diákok 51 százaléka válaszolta azt, hogy volt részese erőszaknak valamilyen formában.

Spiller Mariann családjogi mediátor, a Best-Work pszichológiai felnőttképző szakmai vezetője interaktív előadást tart azokról a szülői nevelési formákról, amelyek következtében erőszakossá, bűnözővé, pszichopatává válhat egy gyermek.

Bemutatja a sötét oldalt: gyilkos, vagy bűnöző gyermekek eseteit ismerteti. Magyarázatokat ad ennek lehetséges okaira és
gyakorlati tanácsokat ad arra nézve, hogy mire figyeljünk oda, ha sikeres gyermeket szeretnénk nevelni.
Az előadás alatt lesz lehetőség teszteket megismerni és nevelési ismeretekkel gazdagabban távozhatnak a hallgatók!

Előadásunk egyaránt szól szülőknek, pedagógusoknak és a fiataloknak, akik szeretnének néhány technikát megismerni a gyerekek érzékenyítésének lehetőségeiről.

Online jegyvásárlás:
tp_logo

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont
1092 Budapest, Knézich utca 3-13.

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.