123RF

Az elvek csapodár természete – Értelem, érzelem és hit egyensúlya

Ahogy Mérő László mondja, és mi sem mondhatnánk különben: „Elveink nem tudnak olyan szilárdak lenni, mint naiv pillanatainkban gondolnánk, mert világunkat az érzelmek, az értelem és a hit folyton változó egyensúlya tartja össze.” Ugyan mindannyian szeretünk életünkben elveket kovácsolni, hogy így tartsuk össze mindennapjainkat, de vajon ezek meddig tarthatóak?

Létezik-e olyan elvszilárdság, mely egy életen át megdönthetetlen? Vajon akkor tesszük-e jól, ha makacsul ragaszkodunk elveinkhez, vagy ellenkezőleg, épp a betartásukban gyakorlott rugalmasság a nyerő? És ha így van, egyáltalán van-e értelme elveket fabrikálni? Hogyan lelhetjük meg a tökéletes egyensúlyt érzelmeink és elveink közt, egyáltalán létezik-e olyan?

Dr. Mérő László matematikus, pszichológus és publicista sokadik izgalmas témája, és előadása ezúttal ingoványos talajra vezet minket, egy olyan világba, elveink közé, melyről azt hisszük, természetét tökéletesen feltérképeztük, és teljesítettük feladatunkat azzal, hogy tartjuk magunkat hozzájuk, pedig a történet ennél jóval bonyolultabb. Hogy mennyire, azt ezen az estén megtudjuk.

FIGYELEM! A megadott helyszínen kizárólag az oktatás zajlik. Jelentkezés és ügyintézés céljából kérjük, hogy minden esetben központi elérhetőségeinken érdeklődjön. Ezt megteheti e-mailben, az info@pszichologuskepzo.hu-ra küldött üzenettel, vagy telefonon a 20/359-5917-es számon, ahol munkanapokon 9 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását.

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Események a helyszínen

Nincs megjeleníthető esemény ezen a helyszínen.