123RF

Töltőállomás-kezelő képzés (OKJ 32 341 01)

A Töltőállomás-kezelő szakember üzemanyagot, kenőanyagokat és egyéb autóápolási és felszerelési cikkeket valamint shop termékeket árusít, töltőállomási szolgáltatásokat nyújt.

Képzés célja
Ezt a képzést azoknak ajánlja szakértői gárdánk, akik töltőállomáson dolgoznak, vagy szeretnének dolgozni. A szakképesítéssel rendelkező képes lesz közreműködni az üzemanyagok, a kenőanyagok és a shop-termékek beszerzésében, készletezésében, illetve képes lesz értékesíteni azokat. Képes lesz kezelni a töltőállomás szolgáltatásaihoz szükséges berendezéseket, ellenőrizni az eszközök, berendezések működőképességét.

Képzés célcsoportja
Azok a személyek, akik megfelelnek a programba való bekapcsolódás feltételeinek és a szakképesítéssel betölthető munkakörökben kívánnak elhelyezkedni.

Betölthető munkakörök

Program nyilvántartásba vételi száma
E-001164/2015/A004

Oktatás

Képzés időtartama
Egyéni, vagy csoportos megrendelések, előzetes tudás beszámítása alapján.

Elméleti képzés
Az előadásokat általában minden hétvégén (főképp szombaton vagy vasárnap, ritkább esetben pénteken) tartjuk, 9-17 óráig. Egyéb igény esetén, a csoportok képzését rugalmas időbeosztásban is megtervezzük.

Oktatott modulok

Vizsga

Vizsgadíj
A vizsga díja legkésőbb a komplex vizsga időpontja előtt 40 nappal fizetendő.

Sikeres vizsga igazolása
A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Töltőállomás-kezelő (OKJ 32 341 01) szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Külföldi tervek, munkalehetőség esetén a végzettségről Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) bizonyítványt is kérhet.

Feltételek

Jelentkezés feltételei
Minimum 8 általános végzettség.

Előzetesen megszerzett tudás
Előzetes tudás mérése (Fktv.2§): annak felmérése, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányai vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatai alapján képes-e a képzés során elsajátítandó tananyagegység követelményeinek teljesítésére, amelynek eredményeként a követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt fel kell menteni.

Előzetesen megszerzett tudás mérését, vagy beszámítását kérheti a jelentkező, mellyel az óraszám csökkenthető pl. óvodában eltöltött gyakorlatot is elfogad intézményünk, vagy korábban megszerzett, dokumentumokkal alátámasztott ismereteket.

Tanfolyamszervező

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, bátran keresd a képzés vezetőjét további információkért!

Spiller Mariann

Spiller Mariann

Ügyvezető

Telefon: +36-20-359-5939
E-mail: spiller.mariann@pszichologuskepzo.hu

Aktuális képzések

    Tervezés alatt állnak.

Részvételi díj

A képzés díja

40.000 Ft *

A képzés ütemezése szerint havi részletekben is fizethető!

Kedvezmény
GYES-en, illetve GYED-en lévőknek

5%

Vizsgadíj

15.000 Ft

* Sikeres előzetes tudásszint méréssel.

A kedvezményes lehetőség más kedvezménnyel nem vonható össze!