Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél valamely tanfolyamunkra, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi, egyszerű jelentkezési lapot.

Miután megkaptuk jelentkezésed, visszaigazoló e-mailt fogsz kapni Tőlünk, majd 1-2 napon belül oktatásszervezőnk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon keresztül, hogy a jelentkezéssel és magával az általad választott képzésessel kapcsolatban tájékoztasson a további teendőkről, illetve tisztázhatjátok azokat a kérdéseket, melyek esetleg felmerülnek benned.

Ezzel párhuzamosan újabb e-mailt fogsz kapni tőlünk, mely a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat, valamint az oktatásszervezőnkkel átbeszélt tanfolyami részleteket, ezúttal írott formában is tartalmazza.

Amennyiben további kérdéseid merülnének fel, természetesen nyugodtan hívhatod oktatásszervezőnket, aki készséggel válaszol Neked.

Várjuk szíves jelentkezésed!

Személyes adatok
Férfi+36
Tanfolyam kiválasztása
Az Adatvédelmi tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.


Érdeklődöm

Amennyiben még nem döntötted el, hogy leadod jelentkezésed valamelyik tanfolyamunkra, az alábbi felületen felteheted kérdéseidet, mi pedig igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni, és helyére tolni a hiányzó információmorzsákat.

+36
Az Adatvédelmi tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.