Szexbeszéd | Best-Work

Szexbeszéd

Beszélni és hallgatni a leghétköznapibb tabuinkról

Részletek

Dátum
2017. március 22.

Időpont
19:00-21:00

Helyszín
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Facebook esemény

Csatlakozz az előadás Facebook-eseményéhez, és kövesd nyomon az előadással kapcsolatos legfontosabb információkat!

Szexbeszéd

Belépődíj

Általános jegy
2.900 Ft/fő

Kedvezményes elővételi jegy
(2017. március 5-ig)

1.900 Ft/fő

Jegyárusítás kezdete
2017. január 9.

A jegyvásárlás fontosabb tudnivalóit megtalálod az Előadások oldalon.

Dr. Hevesi Krisztina

Előadó

Dr. Hevesi Krisztina

Szexuálpszichológus

Miért számít tabutémának a szex továbbra is, holott immáron a papíron felvilágosult és modern XXI. században élünk, melyben lassan minden pillanatban újabb és újabb inger ér bennünket? Miért nem beszélünk róla, miért kezeljük szégyellnivaló sajátosságként, különösen annak fényében, hogy valamilyen formában szinte mindenki életében jelen van, és mindenkinek határozott véleménye is van róla?

A kommunikáció a leghétköznapibb emberi rítusunk, mely konfliktusok feloldásában, kompromisszumok megkötésében, kapcsolatok kialakításában, és általánosságban életünk előre haladásában van segítségünkre. Ezúttal megkíséreljük összekötni a kommunikációt és a szexualitást, legyen szó anyáról és a tinédzser korba lépő lányáról, apáról, vagy szárnyait próbálgató fiáról, vagy egy párkapcsolatban résztvevő két félről.

Dr. Hevesi Krisztina, szexuálpszichológus, több, szexualitással kapcsolatos kötet szerzője, állandó televíziós szakértő arra törekszik, hogy feloldjuk azokat a szexet érintő tabukat, melyek töretlenül tartják magukat mind a mai napig, és segít a hallgatóságnak megérteni, hogy a szexről beszélni kell, és a szexről beszélni jó.