Konfliktus és kompromisszum – Párkapcsolati kríziseink és kiútjaink | Best-Work

Konfliktus és kompromisszum – Párkapcsolati kríziseink és kiútjaink

Belépődíj

Elővételi jegy (2017. március 19-ig)
1.900,- Ft

Általános jegy
2.900,- Ft

Jegyértékesítés kezdete
2017. január 9.

A jegyvásárlás fontosabb tudnivalóit megtalálod az Előadások oldalon.

Időpont
2017. április 6., 19:00-21:00

Helyszín
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet

Előadó
Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus

Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus

Ha a konfliktus szó szótári jelentését keressük, olyan meghatározásokra bukkanunk, mint összecsapás, megütközés. Hogy kerül akkor vajon mindez egy olyan embertársi kapcsolatba, melyet alapvetően a szeretet, és a kölcsönös bizalom kellene, hogy meghatározzon? Hogyan jutunk el ehhez a viszontagságos állapothoz, és egyáltalán probléma-e, ha egy párkapcsolaton belül olykor nézeteink összeütközésbe kerülnek?

Ezzel szemben a kompromisszum szó jelentése szerint az eredeti céljaink kommunikációval megváltoztatott megegyezés alakul ki, melyet mindkét fél kölcsönösen elfogad. Melyek azok a módszerek, melyek felvérteznek minket a hatékony kompromisszumkészségre? Egyáltalán minden párkapcsolati vitaszituációban a kompromisszum a helyes megoldás útja, vagy túlbecsüljük ennek értékét?

Dr. Almási Kitti másodjára tér vissza hozzánk. Első, Párkapcsolatunk csapdájában című előadása sokkal inkább a kapcsolataink természetére fektette a hangsúlyt, most azonban a vitás helyzetek kialakulására, és a kényelmetlen, kellemetlen, ám mindennapi konfliktusaink hatékony kezelésére keressük a választ.